Omassa voimassa yhteisö

Mitä jos voisit löytää tehokkaan tavan nousta omaan voimaasi, jättää tunnekaaoksen taaksesi ja oppia kuuntelemaan sekä tuntemaan itsesi syvästi?

Yhteisö on suunnattu sinulle, jolle resonoi seuraavat kohdat vahvasti:

  • Henkilökohtaisen voimaantumisen yhteisö sinulle, joka haluat löytää oman aidon sisäisen voimasi – turvallisesti.
  • Sinulle, joka haluat selkeyttä elämääsi, oppia tuntemaan itsesi vieläkin syvemmällä tasolla, oppia luottamaan sisimpäsi ääneen ja joka haluat jättää taaksesi sellaisen, mitä et enää kaipaa elämääsi.
  • Haluat tukea ja yhteisöllisyyttä muutoksen polulle, joka voi ajoittain olla hyvinvinkin vaativa matka.

Omassa Voimassa -yhteisön jäsenyys on rakkaudellinen ja samalla vankka sitoumus omaan kasvuusi, muutokseesi, ja upeaan uudelleen syntymään omaksi itseksesi.

  • Jäsenyys tarjoaa niin työkaluja, kuin voimauttavan yhteisön tulevine ystävineen ja aitoa tukea sinun oman kasvusi tueksi, silloin kun sitä tarvitset.
  • Sinulla on mahdollisuus saada innostavaa jatkuvuutta omalle sisäiselle työskentelyllesi, voimauttavia harjoituksia, sekä tulla nähdyksi ja kuulluksi omana itsenäsi ja saada vertaistukea ja tsemppausta matkallesi.
  • Ryhmä tarjoaa erilaisia ja tehokkaita harjoituksia, viikottaisia Zoom-livejä ajankohtiasesta sisäisen kasvun teemasta, sekä kuukausittaisen live-prosessointimahdollisuuden Zoomin välityksellä.

Mahdollisuus liittyä yhteisöön tulee olemaan auki vain 27.-31.11.2020!

LIITY ODOTUSLISTALLE ja saat ensimmäisten joukossa tiedon, kun liittyminen on mahdollista!