Nouse omaan voimaasi -päiväretriitti 7.11.2021 klo 10-18 ohjaajina Kirsi Kautiainen ja Elina Jaatinen

LIPPUSI PÄÄSET LUNASTAMAAN TÄÄLTÄ

EARLY BIRD -HINTA 119€ VOIMASSA 20.10. asti!

Voimakkaiden energeettisten mullistusten vaikuttaessa ympärillämme on äärimmäisen tärkeää nostattaa omia energioitamme ja sitä myötä aitoa sisäistä voimaamme. Päiväretriitin aikana luomme yhdessä turvallisen ja syvän tilan, jossa voit antautua täysin omalle voimaantumisen matkallesi. Päiväretriitillä saat runsaasti työkaluja arkesi tueksi ja pääset vaikuttavien harjoitteiden avulla työskentelemään niin energia- kuin tunnepuolen asioiden kanssa. Kaikki harjoitukset soveltuvat kaikille iästä tai kuntotasosta riippumatta.

Jos vallitseva nykytilanne huolettaa, ahdistaa ja jopa pelottaa, ja tuntuu, että liian herkästi imet ympäristön energioita itseesi, tule mukaan voimaantumaan yhdessä samanhenkisten ihmisten kanssa. On aika nousta omaan voimaasi ja löytää se, joka sinussa jo on.

Saat retriitiltä työkaluja mm.

  • ahdistuksen ja pelon hallintaan
  • stressin hallintaan
  • elämänilon nostatukseen
  • yleisesti arjessa jaksamiseen

OHJAAJISTA

Ohjaajina retriitillä toimivat hyvinvointivalmentaja ja Energy Medicine -hoitaja Kirsi Kautiainen, sekä tunneterapeutti, Omassa voimassa -kirjan kirjoittaja, tunnetaitokouluttaja ja henkisen kasvun valmentaja Elina Jaatinen. Elinaa ja Kirsiä yhdistää intohimo todelliseen hyvinvointiin ja ihmisten voimauttaminen omassa elämässään. Kirsin valtava tietotaito kehon energeettisestä järjestelmästä ja sen tukemisesta optimaalisen terveyden saavuttamiseksi ja Elinan pitkä kokemus valmentamisen, syvän tunnetyöskentelyn ja tunnetaitojen parissa luovat tälle päiväretriitille ainutlaatuisen ja voimakkaan alustan, josta syntyy upea kokonaisuus.

Lisätietoa Kirsistä löydät täältä

PAIKKA

HAUTOMO Merimiehenkatu 29, sisäpiha 00150 Helsinki

Osallistujille lähetetään tarkemmat tiedot päivästä muutamaa päivää ennen retriittiä! Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Lämmöllä, Elina ja Kirsi

LIPPUSI PÄÄSET LUNASTAMAAN TÄÄLTÄ