Omassa voimassa päiväretriitti
Omassa voimassa päiväretriitti on koko päivän mittainen muutosvoimainen matka syvälle aidon sisäisen voimasi äärelle. Päivä on mahdollisuus sinulle, joka tiedät, että sinussa on enemmän, kuin mikä pääsee kauttasi näyttäytymään, sinulle, joka olet valmis murtamaan rajoitteet ympäriltäsi ja sinulle, joka kuulet sisimpäsi kutsun voimaan joka sinussa jo on.
Päivän aikana teemme vahvoja harjoituksia, päästämme irti siitä mikä ei enää palvele ja luomme tilaa maagiselle uudelle olemiselle. Teemme harjoituksia niin pareittain, omassa rauhassa, sekä koko ryhmän kesken. Päiväretriitti luo tilan suurille tunteille ja nostaa pöydälle niitä kaikkein salaisimpiakin teemoja jokaisen elämässä. Täällä kaikki ovat tervetulleita juuri sellaisena kuin ovat ja jokaisella on lupa tehdä omannäköistään matkaa. On hyvä, jos sinulla on kokemusta sisäisestä työskentelystä, mutta jos päivä sinua kutsuu, olet tervetullut mukaan.
Jos sinulla on diagnosoitu mielenterveysongelma olethan yhteydessä etukäteen. Harjoitukset ovat monet vahvoja ja osa myös syvästi kehollisia ja ovat suunnattuja lähtökohtaisesti henkisesti ja fyysisesti tasapainossa oleville.
PÄIVÄRETRIITTI:
Päivä on suunniteltu kokonaisuudeksi ja on hyvin suositeltavaa osallistua koko päivän kaareen. Pidämme päivän aikana muutaman lyhyemmän tauon ja tunnin mittaisen lounastauon. Lounas ei sisälly retriitin hintaan, lähistöllä on paljon ravintoloita, tai voit ottaa mukaan omat eväät.
KULTAKORTTI:
Kuudelle hengelle tarjolla kultakortti päiväretriittiin, joka sisältää varsinaisen päiväretriitin lisäksi Omassa voimassa kirjan, sekä ohjelman klo 18.30-21: sauna, valmennus ja illallinen. Paikat ensimmäisille varaajille.
AIKATAULU:
9.30-10 saapuminen, teetä tarjolla
klo 10 aloitus
Noin klo 13-14 lounas
klo 18 kotiinlähtö
klo 18.30-21 kultakorttilaisten ilta
SIJOITUKSESI:
Sijoituksesi itseesi on Early Bird -hinnalla 77€ (sis alv. 24%) 1.10. lähtien 87€ (sis. alv 24%). Paikkasi pääset lunastamaan täältä: https://pfnl.co/O4lgp
Kultakortti (6kpl) 149€/hlö. Varaukset malitse: elina (at) elinajaatinen.com, aihe-kenttään: kultakortti.

 

Täältä löydät tapahtuman Facebook-tapahtumaan:

https://www.facebook.com/events/246042620021377/?acontext=%7B%22event_action_history%22%3A[%7B%22mechanism%22%3A%22surface%22%2C%22surface%22%3A%22create_dialog%22%7D]%7D