Omassa voimassa päiväretriitti on sinulle, joka olet valmis kuorimaan kaiken tarpeettoman oman voimasi loiston päältä. Tämä on vahva tutkimusmatka aitoon sisäiseen voimaasi. Paneudumme Omassa voimassa -kirjassa oleviin teemoihin ja pääset kokemaan henkilökohtaisesti miten voit kohdata syvimpiäkin osia itsestäsi inspiroivalla ja kannustavalla tavalla. Saat runsaasti lisää ymmärrystä itsestäsi ja tulet tietoiseksi puolista, joita et tiennyt itsessäsi olevan.

Päivän aikana teemme vahvoja harjoitteita niin yksin, pareissa, kuin koko ryhmän kesken ja räjäytämme seiniä ja kuoria todellisen olemuksen päältä. Turvallinen, salliva ympäristö on omiaan luomaan hedelmällisen maaperän muutokselle. Päivä sisältää liikettä, musiikkia, luovuutta, elämyksiä ja syvää yhteyttä. Sopii jokaiselle, joka on valmis ja halukas matkaamaan oman voimansa alkulähteille!

Varaa paikkasi jo tänään tähän ainutlaatuiseen, muutosvoimaiseen päivään! On aika löytää tiesi vahvasti aitoon sisäiseen voimaasi!

Paikka: päiväretriitti pidetään Helsingissä, tarkka paikka ilmoitetaan pian

Sijoitus itseesi: 15.11. asti retritti super alehintaan 99€/ hlö! Tai ilmoittaudu yhdessä ystävän kanssa hintaan 89€/hlö. Normaalihinta 129€

Varaukset: elina (at) elinajaatinen.com