JOURNEY INTENSIVE -RETRIITTI HELSINGISSÄ 4.-6.10.2024
Kolme päivää, jotka voivat muuttaa elämäsi

VUODEN MUUTOSVOIMAISIN SISÄISEN TYÖN TAPAHTUMA!

Helsingissä 4.-6.10.2024 pidettävä The Journey Intensive, eli Matkamenetelmän kolmipäiväinen intensiivinen peruskurssi on sinulle, joka olet valmis kokemaan jotain mullistavaa. Intensiivin on käynyt sadattuhannet ihmiset ympäri maailmaa lähes 30 vuoden aikana ja se on muuttanut tuhansien ja taas tuhansien ihmisten elämää. Onko nyt sinun vuorosi?

Brandon Baysin kehittämä The Journey on pähkinänkuoressa selitettynä hyvin tehokasta ja syvästi muutosvoimaista ja eheyttävää tunnetyöskentenlyä. Journeytyöskentelyn avulla on mahdollista päästä niin fyysisten, kuin henkisten haasteiden tunneperäisiin juurisyihin ja traumoihin käsiksi ja käsitellä niitä turvallisesti ja tehokkaasti. Tunnetyöskentely kasvattaa tunnetaitoja, sekä itsetuntemusta ja mahdollistaa suurtenkin elämänmuutosten tekemisen. Työskentely ei poista haasteita elämästä, vaan antaa valtavan paljon syvemmän kyvyn kohdata ja käsitellä niitä.

Retriitin aikana opit menetelmän perustyökalujen käytön hyvin käytännönläheisesti ja pääset kokemaan tämän upean menetelmän voiman monen harjoitteen kautta. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta tunnetyöskentelystä. Journey Intensiivi on upea tapa kokea tämän työskentelyn syvyys ja antaa sinulle käytännölliset työkalut, joita voit hyödyntää kaikilla elämän osa-alueilla. Valmistaudu todella kokemaan työskentely omakohtaisesti! Journey Intensiivi on käytännöllinen, kokemuksellinen retriitti, jossa opit kaiken itse käymäsi prosessoinnin kautta, ikään kuin laittamatta sisäisesti valot päälle, kääntymällä kohtaamaan omat sisäiset haasteesi, antamalla anteeksi ja viemällä asiat päätökseen lopulta – vapauttamalla itsesi.

Voit retriitin käytyäsi jatkaa työskentelyä omaksi iloksesi, sekä tarjota prosesseja lähipiirillesi, se ei kuitenkaan anna valmiuksia tai lupaa tehdä asiakastyötä menetelmän parissa. Retriitti perustuu läsnäoloon ja oppiminen tapahtuu oman kokemuksen kautta, tätä työskentelyä ei voi oppia teoriatasolla, se on koettava sisäisesti. On erittäin tärkeää voida olla paikalla koko rertriitin ajan, sillä eteneminen rakentuu aiemmin opitun päälleja nämä kolme päivää luovat kokonaisuuden, jossa jokainen osa on tärkeä.

Retriitin suomenkielinen kouluttaja on Elina Jaatinen, The Journeyn Suomen maajohtaja. Brandon Baysin osuudet näytetään valkokankaan välityksellä, hän ei ole fyysisesti paikalla tapahtumassa. Brandonin englanninkielisiin osuuksiin on saatavilla suomenkilinen käännös tarvittaessa, käännöstarpeesta kysymme sinulta lähempänä tapahtumaa. Kaikki käytettävä materiaali koko retriitin ajan on suomenkielisenä.

The Journey Intensive LIVE -retriitti tarjoaa sinulle mahdollisuuden:

 • oppia käyttämään tämän maailmanlaajuisesti tunnetun tunnetyöskentelymenetelmän perustyökaluja

 • saada kokemus niin Fyysisestä, kuin Emotionaalisesta Journey prosessista ja niiden fasilitoimisesta eri ihmisille, kaikkeen saat kattavat ohjeet!

 • oppia tunnetyöskentelyn perusteet ja saada laaja käsitys tunteiden kokonaisvaltaisesta vaikutuksesta henkiseen ja fyysiseen hyvinvointiimme

 • päästä kokemaan monta vahvaa harjoitetta, sekä Journey-prosessia

 • tehdä vahvaa sisäistä työtä turvallisessa ja sallivassa ympäristössä

 • saada kokeneen ja osaavan traineri-, eli avustajatiimin tuki matkallesi koko retriitin ajalle. He tukevat ja auttavat kaikessa tarvittavassa
 • saada suuriakin henkisiä taakkoja tiputettua pois ja syventää omaa henkisen matkan polkuasi aina vain syvemmälle!

 • päästää vihdoin irti siitä isosta teemasta elässäsi ja avautua elämään aivan uudesta paikasta käsin
 • kurssimateriaaleja käytettäväksi polkusi tueksi ikuisesti

 • käsitellä traumoja turvallisesti ja tehokkaasti ja vapautua kantamasta sitä mistä on aika vihdoin päästää irti

 • käsitellä niin henkisten kuin fyysisten haasteiden tunneperäisiä juurisyitä ja vapautua kantamasta niitä

 • jatkaa The Journeyn tarjoamaan tunneterapeutin koulutukseen, sillä tämä kolmipäiväinen seminaari on myös ensimmäinen moduuli, jos toiveissasi on aloittaa Journey Practitioner -koulutus! Tämä on laajuudessaan uniikki ja asiakastyöhön mahtavat valmiudet antava koulutus, joka on perusteellinen ja syvä

 • liittyä Journeyn maailmanlaajuiseen online-yhteisöön, sekä suomenkieliseen Journey-yhteisöön

 • solmia upeita elämänmittaisia ystävyyksiä tämän syvän työskentelyn äärellä!

  AIKATAULU

Journey Intensive -retriitti on hyvin syvä matka ja kokonaisuus ja lämmin suositus on ottaa tämä aika täysin omalle sisäiselle työskentelylle ja sulkeutua terveellä tavalla omaan seminaarikuplaan myös iltaisin, jolloin on tärkeää levätä, pitää itsestään huolta ravinnon ja kehonhuollon keinoin. Retiittipäivinä aloitamme tasan klo 9 joka päivä. Lopetusaika saattaa vaihdella klo 20 molemmin puolin jopa tunnilla tai enemmänkin, huomioithan siis, että lopetusaika on ARVIO. Päivien aikana pidämme lyhyempiä taukoja, sekä lounastauon, lounas ei kuulu retriittiin, mutta voit valita itsellesi sopivan vaihtoehdon lähiseudun ravintoloista.

Retriitti on sanansa mukaan INTENSIIVI, eli todella intensiivinen kolmen päivän syväsukellus, jossa on ehdottoman tärkeää voida olla läsnä koko retriitin ajan, sillä rakennamme aina aiemmin opitun päälle retriitin edetessä.

 • Perjantaina 4.10. klo 9-20

 • Lauantaina 5.10. klo 9-20

 • Sunnuntaina 6.10. klo 9-19.30

Kaikille osallistujille lähetetään tarkemmat ohjeet valmistautumiseen muutamaa viikkoa ennen itse seminaaria.

Halutessasi jatkaa seuraavalle suomenkieliselle retriitille, johon voit osallistua käytyäsi Intensiivin, voit jo varata kalenteristasi 15.-17.11.2024 päivät Tietoinen runsaus (Conscious Abundance) retriitille, jonka voit joko ostaa nyt edullisena pakettina Intensiivin kanssa tai ilmoittautua retriitille myöhemmin. Tämä on onlineretriitti, eli se pidetään zoomin välityksellä ja voit osallistua siihen haluamastasi paikasta, jossa netti toimii ja saat rauhan syventyä omaan työskentelyyn.

HINTA JA PERUUTUSEHDOT

Normaalihinta Journey Intensive -retriitille on 597€, aikaisen varaajan etuhinta -200€, eli 397€ 31.3. asti ja super early bird 1.-15.2. 297€/ henkilö. Hinta sisältää alv 24%. Asiakkaalla on 14 päivän oikeus perua ostos ja saada rahat takaisin, tämän jälkeen retriittimaksua ei makseta takaisin peruutuksen sattuessa, mutta osallistuminen on mahdollistaa siirtää seuraavaan tapahtumaan. Jos peruutus tapahtuisi osallistujan saavuttua retriitille, katsotaan retriitti tuolloin aloitetuksi, eikä maksua palauteta, vaikka ostoksesta olisi alle 14pv. Hintaan ei sisälly majoitus, eikä lounaat. Teetä ja pientä naposteltavaa on tarjolla pitkin päivää läpi retriitin.

Osallistuja sitoutuu ilmoittamaan mahdollisesta esteestä osallistumiselle tapahtuman järjestäjälle heti esteen ilmettyä. Myös jos syystä tai toisesta osallistujan täytyy poistua retriitin aikana, tulee hänen ilmoittaa tästä järjestäjille, jotta turhalta etsimiseltä vältytään. Pyrimme löytämään ratkaisut joilla osallistuja voi olla mukana läpi retriitin vaikka jostain syystä joutuisi välttämättömästi olemaan pois osan siitä. Keskeytetty retriitti ilman pätevää syytä lasketaan käydyksi retriitiksi. Jos osallistuja on pois retriitiltä ilmoittamatta siitä etukäteen, eikä retriitin jatkaminen ole mahdollista (oppiminen tapahtuu aiemmin opitun päälle jatkamisella läpi retriitin, jolloin osallituminen seuraaviin osioihin voi tulla mahdottomaksi mahdollisen poissaolon takia), katsotaan retriitti osallistuminen käytetyksi. Jos osallistuja joutuisi poistumaan force majeure -syystä itsestään riippumattomista syistä yllättäen kesken retriitin, pyrimme löytämään ratkaisut osallistujan käydä retriitti loppuun tilannekohtaisesti tai siirtämään osallistuminen seuraavaan tapahtumaan.

*Huom! Pelkkä Journey Intensive -retriittiin osallistuminen ei anna oikeutta tarjota Journey-prosesseja asiakastyössä tai maksusta, mutta Journey tarjoaa pidempää tunneterapeutin koulutusta, johon ensimmäinen vaadittava moduuli on tämä Journey Intensive -retriitti, jonka jälkeen sinulla on mahdollisuus syventää matkaasi seuraaviin moduuleihin niin halutessasi* Intensiivin aikana pidämme halukkaille infohetken koulutusmahdollisuuteen liittyen.

Järjestäjästä:
Retriitin järjestää The Journey Finland / LifeInspiration Oy Y-tunnus: 2854575-8. info(at)thejourney.fi. Ukonvaaja 02130 Espoo. Infokirjeessä kerromme osallistujille tarkemmat tiedot retriin ajan voimassaolevasta tuesta ja yhteystiedoista.

VARAA PAIKKASI NYT
 
 
 

Kysyimme Intensiiviin osallistuneilta, mitkä terveiset heillä on sinulle, joka pohdit lähteäkö mukaan...

 • Suosittelen ihan täydestä sydämmestä. Voit saada tästä niin suuren lahjan, ettet osaa vielä edes kuvitella mitä se edes vois olla! Oo rohkee, ota itselles kerrankin aikaa ja mee!!! :)
 • Ehdottomasti kannattaa osallistua! Tunteiden käsittely tuntui hyvältä. Ohjeistukset olivat hyvät, mitään ei tarvinut osata ennakkoon.
 • Ehdottomasti kannattaa, ja jos tuntuu että keksit syitä miksi ei kannata tai ehdi tai mitä vaan niin sitä suuremmalla syyllä todella tarvitset tätä.
 • Mitään ei koskaan kannata jättää itsensä sisälle, vaan aktiviisesti etsiä tapoja, millä kaikki tunteet saa ylös ja ulos.
 • Vaikka jännittäisi ja tuntuisi, että astut epämukavuusalueellesi, niin mene silti, jos yhtään edes harkitset asiaa.
 • Kuuntele kutsua - sielusi tietää! Ja investointi on pieni siihen nähden, mitä viikonlopusta saat loppuelämäksesi.
 • Anna itsellesi tämä mahdollisuus. Paras lahja minkä voit itsellesi antaa.
 • Ota kutsu rohkeasti vastaan, tämä on sinua itseäsi ja omaa vapautumistasi varten!
 • Ole rohkea. Ole rohkea, se on vain ja ainoastaan sinun omaksi parhaaksesi.
 • Kannattaa tulla tutustumaan itseensä. eikä ole mitään pelättävää. :)
 • Anna palaa! Epävarmuutta kohti niin kehitystä tapahtuu varmasti.
 • Sinne vaan. Kohti menemällä asiat muuttuvat.
 • Lähde matkalle itseesi ja omiin tunteisiisi
 • Rohkeasti mukaan - tämä on uskomaton matka!
 • Kannattaa lähteä hakemaan uusia tuulia
 • Ehdottomasti kannattaa osallistua
 • Kannattaa lähteä mukaan
 • Hyppää! :) Et kadu.

Seuraava Journey Intensive -retriitti

VARAA PAIKKASI TÄÄLTÄ

Usein kysytyt kysymykset...

Miltä Journey prosessi voi näyttää? Katso yksi esimerkki millainen matkamenetelmäprosessi voi olla:

allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" allowfullscreen> Video Poster Image

Mitä osallistujat sanovat?

Katso videot tai selaa palautteita alla

Syvä matka kotiin - itseesi alkaa tästä. Oletko valmis?

Sadattuhannet ihmiset ympäri maailmaa ovat käyneet Journey Intensive -retriitin, joka on muuttanut tuhansien ihmisten elämää ja johdattanut heidät paranemisen, kasvun ja vapautumisen tielle ja saaden yhteyden siihen valtavaan viisauteen joka sinussakin on jo olemassa omassa itsessäsi. Olisiko aika pysähtyä ja avautua kuulemaan mitä huikeaa sisimmälläsi on tarjota sinulle?

Tutustu kouluttajiin...

Elina Jaatinen

Suomen Journeyn maajohtaja ja kouluttaja Elina Jaatinen on kouluttajanasi Intensiivin ajan tukenaan hyvin kokenut traineri - eli avustajatiimi. Elina on intohimoinen tunnetyöskentelyn puolestapuhuja ja kouluttanut satoja ihmisiä Journey-menetelmän parissa. Elina on tehnyt vuosia yksilötyöskentelyä satojen ihmisten kanssa menetelmän parissa ja edelleen kouluttautuu itse myös vuosittain syventäen aina asiantuntemustaan. 

"Paras osa työtäni on voida nähdä niitä uskomattoman upeita muutoksia, joita Journey-työskentely voi saada aikaan. Olen valtavan kiitollinen voidessani tehdä työtä tämän vahvan menetelmän parissa, joka jaksaa yllättää voimallisuudellaan vuosi vuoden jälkeen! On ihanaa nähdä miten monet löydät Journeystä sen sisäisen työn menetelmän, jota ovat etsineet pitkään ja kuinka monet jo vuosikymmeniä menetelmän tunteneet löytävät tiensä näihin suomenkielisiin Intensiiveihin."

Brandon Bays

Brandon Bays on maailmanlaajuisesti tunnettu keho-mieli paranemisen asiantuntija ja suunnannäyttäjä. Brandon Baysin Matka-kirjaa on myyty miljoonia kappaleita ympäri maailmaa ja se on käännetty lukuisille kielille.

Brandon Bays kehitti The Journeyn, eli Matkamenetelmän lähes 30 vuotta sitten omakohtaisen paranemiskokemuksensa pohjalta. Sittemmin menetelmä on kehittynyt ja syventynyt ja sitä käyttävät sadattuhannet ihmiset ympäri maailmaa.

Journey Intensive on Brandon Baysin luoma koulutus menetelmän perusteiden opettamiseen.

HUOM! Brandon Bays ei ole fyysisesti läsnä Journey Intensiivissä Helsingissä

Oletko valmis sukeltamaan aivan uuteen maailmaan, omassa itsessäsi?

Tule mukaan tähän lämminhenkiseen ja muutosvoimaiseen tapahtumaan, jonka jälkeen elämä näyttää aivan uudenlaiselta!

OLEN VALMIS!