Image
THE JOURNEY - MATKAMENETELMÄ

Image

Käänteentekevä muutoksen ja todellisen paranemisen mahdollistava menetelmä.


Image
THE JOURNEY - MATKAMENETELMÄ

Image

Käänteentekevä muutoksen ja todellisen paranemisen mahdollistava menetelmä.The Journey on yksi maailman tehokkaimmista metodeista todelliseen elämänmuutokseen ja mahdollistanut todellista muutosta ihmisten elämässä yli kahdenkymmenen vuoden ajan.


Johdan Suomessa maailmalla hyvin laajasti tunnetun ja terapeuttien, valmentajien ja eri hyvinvointialojen osaajien käyttämää The Journey:tä. Se on käänteentekevä muutoksen ja todellisen paranemisen mahdollistava menetelmä, jonka on kehittänyt kansainvälisesti tunnustettu best-sellerkirjailija, puhuja ja keho-mieli parannusasiantuntija Brandon Bays. Työskentelytapa on auttanut satojatuhansia ihmisiä maailmanlaajuisesti vapautumaan haasteista kuten ahdistus, stressi, masennus, huono itsetunto, vihamielisyys ja raivokohtaukset, fyysiset sairaudet, addiktiot ja epäterveet toimintamallit, seksuaalinen tai fyysinen väkivalta, parisuhdeongelmat, sekä saamattomuus ja alisuoriutuminen työelämässä.

Voit olla kaikessa The Journeyn liittyvässä minuun yhteydessä. Löydät The Journey Finlandin myös Facebookista ja Instagramista. Tarjoan The Journey-työskentelyä Zoomin kautta, lisätietoa tästä löydät Palvelut -sivulta.Image

Brandon ja Elina

TULEVAT JOURNEY TAPAHTUMAT


Image

Varjoista valoon Online
28.-29.1.2023


REKISTERÖIDY
Image

Journey Intensive Online
17.-19.3.2023


REKISTERÖIDY

Seminaarit ja online-koulutus


Seuraa Instagramiani saadaksesi viimeisimmät tiedot ajantasaisesti!


The Journey -koulutukset


Saadaksesi lisätietoja The Journeyn tarjoamista kansainvälisistä koulutuksista, seuraa: www.thejourney.com.

Seuraavat perustason seminaarit löydät täältä

The Journey tunneterapeutti

Seminaarit ja online-koulutus


Seuraa Instagramiani saadaksesi viimeisimmät tiedot ajantasaisesti!


The Journey -koulutukset


Saadaksesi lisätietoja The Journeyn tarjoamista kansainvälisistä koulutuksista, seuraa: www.thejourney.com.

Seuraavat perustason seminaarit löydät täältä

Seuraava seminaari Suomessa:Brandon Baysin mies ja hyvin pitkäaikainen Journey-kouluttaja Kevin Billett tulee Helsinkiin pitämään Out of the Blue -nimisen seminaarin 2.-3.11.2019, jossa sukelletaan syvälle ahdistuksen, stressin ja masennuksen todellisiin juurisyihin.Image

Tämä mullistava ja kokemuksellinen kaksipäiväinen on sinulle, jonka elämää nämä teemat koskettavat, mutta myös sinulle, joka toivot löytäväsi työkaluja ammatilliseen käyttöön terapia- valmennus- tai auttamistyössä. Out of the Blue on yksi Journeyn perustason seminaareista, joissa opit käyttämään Journeyn perustyökaluja ja jonka käytyäsi voit halutessasi ottaa osaa advanced-tason seminaareihin.

Paikkasi tähän seminaariin pääset varaamaan täältä.

Toukokuussa 2019 Kevin Billett pitää Out of the Blue onlinekoulutuksen, jonne voit varata paikkasi täältä.

Kevinistä voit lukea lisää osoitteesta www.kevinbillett.org. The Journeyn kotisivut: www.thejourney.fi.

Kirjoja


Matka kirja Brandon Bays

BRANDON BAYS:

Matka


Kirja kertoo Brandonin paranemismatkan yksityiskohtaisesti, sekä opastaa lukijan hyödyntämään matkamenetelmän työkaluja innostavalla tavalla. Kirja tarjoaa hyvin tehokkaan tavan oppia kohtaamaan tunteet ja päästä käsiksi vanhoihin tunnekerrostumiin hyvin terveellä tavalla. Osta täältä!


Kevin Billett kirja

KEVIN BILLETT:

Varjoista valoon


Kevinin kirja Varjoista valoon (Basam Books) ilmestyi syksyllä 2019 ja tarjoaa hänen vaikuttavan omakohtaisen tarinan vakavasta masennuksesta vapautumisesta. Lisäksi kirja sisältää todella voimakkaan työkalupakin, jolla lukija voi tulla tietoiseksi omista juurisyistään ahdistuksen, stressin ja masennuksen takana.