€247,00 EUR

JOURNEY INTENSIVE ONLINERETRIITTI 26.-28.1.2024

TERVETULOA MATKALLE MUUTOKSEEN!

The Journeyn, eli Matkamenetelmän kolmipäiväinen seminaari Brandon Baysin ja Elina Jaatisen kanssa. Juorneytyöskentely on hyvin voimakasta ja syvästi muutosvoimaista tunnetyöskentenlyä, jonka avulla on mahdollista päästä niin fyysisien, kuin henkisten haasteiden tunneperäisiin juurisyihin ja traumoihin käsiksi ja käsitellä ne turvallisesti ja tehokkaasti. Tunnetyöskentely kasvattaa tunnetaitoja, sekä itsetuntemusta ja mahdollistaa suurtenkin elämänmuutosten tekemisen.

Normaalihinta Journey Intensive -retriitille on 497€ ja nyt hintaan 247€!

Retriitin aikana opit menetelmän perustyökalujen käytön hyvin käytännönläheisesti ja pääset kokemaan tämän upean menetelmän voiman omakohtaisesti. Voit retriitin käytyäsi jatkaa työskentelyä omaksi iloksesi, sekä tarjota prosesseja lähipiirillesi. Retriitti perustuu läsnäoloon ja oppiminen tapahtuu hyvin interaktiivisesti. On erittäin tärkeää voida olla paikalla koko rertriitin ajan, sillä eteneminen rakentuu aiemmin opitun päälle.

Retriitti pidetään kokonaan suomenkielisenä. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta tunnetyöskentelystä. Journey Intensiivi on voimakas tapa kokea tämän työskentelyn syvyys ja antaa sinulle käytännölliset työkalut, joita voit hyödyntää kaikilla elämän osa-alueilla. Valmistaudu todella kokemaan työskentely omakohtaisesti! Journey Intensiivi on käytännöllinen, kokemuksellinen retriitti, jossa opit kaiken itsekäymäsi prosessoinnin kautta, ikään kuin laittamatta sisäisesti valot päälle, kääntymällä kohtaamaan omat sisäiset haasteesi, antamalla anteeksi ja viemällä asiat päätökseen lopulta – vapauttamalla itsesi.

The Journey Intensive Online -retriitti tarjoaa sinulle mahdollisuuden:

 • oppia käyttämään tämän maailmanlaajuisesti tunnetun tunnetyöskentelymenetelmän perustyökaluja

 • saada kokemus niin Fyysisestä, kuin Emotionaalisesta Journey prosessista ja niiden fasilitoimisesta toisille

 • oppia tunnetyöskentelyn perusteet ja saada laaja käsitys tunteiden kokonaisvaltaisesta vaikutuksesta henkiseen ja fyysiseen hyvinvointiimme

 • päästä kokemaan monta Journey-prosessia, sekä saada kokemus prosessin antamisesta toiselle henkilölle, kaikkeen saat kattavat ohjeet!

 • tehdä vahvaa sisäistä työtä tukenasi kokenut traineri/avustajatiimi, jotka avustavat kaikessa tarvittavassa

 • saada kokeneen traineri- ja practitioner-tiimin tuki matkallesi koko retriitin ajan

 • pääsy katsomaan tallenteita kahden viikon ajan retriitin loputtua (saatavilla kaikkiin retriittipäiviin osallistuneille)

 • tehdä paljon harjoituksia, joihin voit uppoutua oman kotisi turvasta käsin

 • saada suuriakin henkisiä taakkoja tiputettua pois ja syventää omaa henkisen matkan polkuasi aina vain syvemmälle!

 • ladata kurssimateriaaleja käytettäväksi polkusi tueksi ikuisesti

 • käsitellä traumoja turvallisesti ja tehokkaasti ja vapautua kantamasta sitä mistä on aika vihdoin päästää irti

 • käsitellä niin henkisten kuin fyysisten haasteiden tunneperäisiä juurisyitä ja vapautua kantamasta niitä

 • jatkaa The Journeyn tarjoamaan tunneterapeutin koulutukseen, sillä tämä kolmipäiväinen seminaari on myös ensimmäinen moduuli, jos toiveissasi on aloittaa Journey Practitioner -koulutus! Tämä on laajuudessaan unikki ja asiakastyöhön mahtavat valmiudet antava koulutus, joka on perusteellinen ja syvä, aivan huikea!

 • liittyä Journeyn maailmanlaajuiseen online-yhteisöön

 • solmia upeita elämänmittaisia ystävyyksiä tämän syvän työskentelyn äärellä!

AIKATAULU

Journey Intensive -retriitti on hyvin syvä matka ja kokonaisuus ja lämmin suositus on ottaa tämä aika täysin omalle sisäiselle työskentelylle ja sulkeutua terveellä tavalla omaan seminaarikuplaan myös iltaisin, jolloin on tärkeää levätä, pitää itsestään huolta ravinnon ja kehonhuollon keinoin. Pidämme noin tunnin kestävän esitapaamisen muutamaa päivää ennen seminaaria, jonka aikana saat käytännön ohjeet tulevaa seminaaria varten. Retiittipäivinä aloitamme tasan klo 9 joka päivä. Lopetusaika saattaa vaihdella klo 20 molemmin puolin jopa tunnilla. Päivien aikana pidämme lyhyempiä taukoja, sekä lounastauon. Retriitti on sanansa mukaan INTENSIIVI, eli todella intensiivinen kolmen päivän syväsukellus, jossa on ehdottoman tärkeää voida olla läsnä koko retriitin ajan, sillä rakennamme aina aiemmin opitun päälle retriitin edetessä.

 • Tiitaina 23.1.2024. klo 19-20 esitapaaminen Zoomissa. Käymme läpi käytännön asioita retriittiviikonloppuun liittyen ja laskeudumme jo lempeästi kohti tulevaa

 • Perjantaina 26.1. klo 9-20

 • Lauantaina 27.1. klo 9-20

 • Sunnuntaina 28.1. klo 9-19.30

Kaikille osallistujille lähetetään tarkemmat ohjeet, Zoom-linkit, sekä tulostettavat harjoituksiin tarvittavat materiaalit muutamaa viikkoa ennen itse seminaaria.

Retriittimaksua ei makseta takaisin peruutuksen sattuessa, mutta osallistuminen on mahdollistaa siirtää seuraavaan tapahtumaan. Jos estyt osallistumasta, ilmoitathan asiasta etukäteen heti kun este ilmenee, niin tiedämme ja emme etsi sinua retriitin alkaessa :)

Huom! Pelkkä Journey Intensive -retriittiin osallistuminen ei anna oikeutta tarjota Journey-prosesseja asiakastyössä tai maksusta, mutta Journey tarjoaa pidempää tunneterapeutin koulutusta, johon ensimmäinen vaadittava moduuli on tämä Journey Intensive -retriitti, jonka jälkeen sinulla on mahdollisuus syventää matkaasi seuraaviin moduuleihin niin halutessasi

MITÄ IHMISET SANOVA JOURNEY INTENSIIVISTÄ

"Kiitos kiitos kiitos. Huoh, sain itselleni HUIKEAN työkalun tunnetyöskentelyyn ja itseni vapauttamiseen sekä uudistamiseen. Olen HÄKELTYNYT ja rakastunut elämään. Ikikiitollinen siitä, että lähdin tähän mukaan. Olen käyttänyt monia erilaisia työkaluja tunnetyöskentelyyn ja tämä on todella niistä vaikuttavin. The Journeyssä yhdistetään niin upeasti tunnetyöskentely, juurisyihin sukeltaminen sekä tunteiden ja muistojen purkaminen ja eheyttäminen. Ei löydy edes sanoja kuvaamaan tätä kokemusta. "

ELINA VÄÄNÄNEN

“Koin kutsun tähän, koska olen joitakin vuosia tehnyt tunnetyöskentelyä. En olisi koskaan voinut uskoa, mitä tuo kutsu toi tullessaan... Uuden elämän 60-vuotiaana. Kiitos!”

MAIJA

"Seminaari oli kaunis kokonaisvaltainen kokemus, joka vahvisti monin eri tavoin kokemusta siitä että suunta elämässä on oikea, ja päivät tarjosivat upeita työkaluja tälle matkalle. Kiitos! Toivon, että saan kokea useita the journey -prosesseja tulevaisuudessa. Hyvin järjestetty viikonloppu ja suurkiitos, olit Elina upeasti, kauniisti läsnä koko seminaarin ajan. Oli myös ihana se ettei energia mennyt muistiinpanoihin vaan syvällisempään kokemiseen ja ymmärtämiseen ja sai vastaanottaa ajan kanssa ohjeistusta ja pieniä matkoja, jotka auttoivat matkan ymmärtämisessä."

TIINA