VAPAA PAIKKASI NYT!

TUNNETYÖSNENTELYLLÄ JOULURAUHAAN -MINIRETRIITTI
_______

TERVETULOA MUKAAN LASKEUTUMAAN TODELLISEEN JOULURAUHAAN, LÖYTÄMÄÄN SE ITSESTÄSI TUNNETYÖSKENTELYN AVULLA. TÄMÄ KOLMETUNTINEN MINIRETRIITTI TARJOAA SINULLE MAHDOLLISUUDEN AVAUTUA TUNTEIDEN MAAILMAAN JA ANTAA SEN JOHDATTAA SISÄISEN RAUHAN ÄÄRELLE. TÄMÄ AINUTLAATUINEN TAPAHTUMA KUTSUU SINUT LÖYTÖRETKELLE LÄMPIMÄSSÄ HENGESSÄ, ANTAEN HENGÄHDYSTAUON ARJESTA JA JUHLAKAUDEN HUMUSTA. TEEMME TURVALLISESSA TILASSA VOIMAKKAITA HARJOITUKSIA, YKSIN JA YHDESSÄ KOKO RYHMÄN KESKEN, SEKÄ PIENEMMISSÄ RYHMISSÄ.

 

TEEMOINA RETRIITILLÄ OVAT SUKU- JA PERHESUHTEET, JOIDEN MERKITYS JOULUN AIKAAN SAATTAA OLLA KOROSTUNEENA JA TUODA ESIIN MYÖS MAHDOLLISIA HAASTEITA NÄISSÄ SUHTEISSA. MUTTA ENNEN KAIKKEA TEEMANA ON SUHDE ITSEESI JA SINULLA ONKIN MAHDOLLISUUS LÖYTÄÄ ENTISTÄKIN SYVEMPI YHTEYS OMAAN ITSEESI JA PÄÄSTÄÄ IRTI ASIOISTA, JOTKA OVAT SAATTANEET OLLA ESTEENÄ SISÄISEN RAUHAN KOKEMISELLE. ET TARVITSE AIEMPAA KOKEMUSTA TUNNETYÖSKENTELYSTÄ, VAIN AVOIMEN MIELEN JA SEIKKAILUHENKEÄ MATKALLE SISIMPÄÄSI.

Retriitin emännöi Elina Jaatinen, joka on tunnetyöskentelyn pitkän linjan ammattilainen, tunneterapeutti, -kouluttaja ja syvästi transformatiivisen sisäisen työn fasilitoija, joka on työskennellyt tuhansien ihmisten kanssa uransa aikana.

AIKA: LAUANTAI 16.12.2023 KLO 12-15

PAIKKA: SHEN GARDEN, Finlaysoninkuja 9 Kerros 4B, 33210 Tampere

HINTA: 47€/ hlö

MUUTA: KAIKKI TARKEMPI INFO MITEN VALMISTAUTUA JA MITÄ OTTAA MUKAAN LÄHETETÄÄN MUKAAN ILMOITTAUTUNEILLE MAILITSE

OLET HYVIN LÄMPIMÄSTI TERVETULLUT MUKAAN! NÄHDÄÄN 16.12.!

HALUAN MUKAAN

Tunnetyöskentelyllä joulurauhaan -miniretriitti 16.12. klo 12-15 Tampereella

  TUNNETYÖSNENTELYLLÄ JOULURAUHAAN -MINIRETRIITTI_______ TERVETULOA MUKAAN LASKEUTUMAAN TODELLISEEN JOULURAUHAAN, LÖYTÄMÄÄN SE ITSESTÄSI TUNNETYÖSKENTELYN AVULLA. TÄMÄ KOLMETUNTINEN MINIRETRIITTI TARJOAA SINULLE MAHDOLLISUUDEN AVAUTUA TUNTEIDEN MAAILMAAN JA ANTAA SEN JOHDATTAA SISÄISEN RAUHAN ÄÄRELLE. TÄMÄ AINUTLAATUINEN TAPAHTUMA KUTSUU SINUT LÖYTÖRETKELLE LÄMPIMÄSSÄ HENGESSÄ, ANTAEN HENGÄHDYSTAUON ARJESTA JA JUHLAKAUDEN HUMUSTA. TEEMME TURVALLISESSA TILASSA VOIMAKKAITA HARJOITUKSIA, YKSIN JA YHDESSÄ KOKO RYHMÄN KESKEN, SEKÄ PIENEMMISSÄ RYHMISSÄ.   TEEMOINA RETRIITILLÄ OVAT SUKU- JA PERHESUHTEET, JOIDEN MERKITYS JOULUN AIKAAN SAATTAA OLLA KOROSTUNEENA JA TUODA ESIIN MYÖS MAHDOLLISIA HAASTEITA NÄISSÄ SUHTEISSA. MUTTA ENNEN KAIKKEA TEEMANA ON SUHDE ITSEESI JA SINULLA ONKIN MAHDOLLISUUS LÖYTÄÄ ENTISTÄKIN SYVEMPI YHTEYS OMAAN ITSEESI JA PÄÄSTÄÄ IRTI ASIOISTA, JOTKA OVAT SAATTANEET OLLA ESTEENÄ SISÄISEN RAUHAN KOKEMISELLE. ET TARVITSE AIEMPAA KOKEMUSTA TUNNETYÖSKENTELYSTÄ, VAIN AVOIMEN MIELEN JA SEIKKAILUHENKEÄ MATKALLE SISIMPÄÄSI. Retriitin emännöi Elina Jaatinen, joka on tunnetyöskentelyn pitkän linjan ammattilainen, tunneterapeutti, -kouluttaja ja syvästi transformatiivisen sisäisen työn fasilitoija, joka on työskennellyt tuhansien ihmisten kanssa uransa aikana. AIKA: LAUANTAI 16.12.2023 KLO 12-15 PAIKKA: SHEN GARDEN, Finlaysoninkuja 9 Kerros 4B, 33210 Tampere HINTA: NORMAALIHINTA 77€, AIKAISEN VARAAJAN HINTA MARRASKUUN LOPPUUN 47€ MUUTA: KAIKKI TARKEMPI INFO MITEN VALMISTAUTUA JA MITÄ OTTAA MUKAAN LÄHETETÄÄN MUKAAN ILMOITTAUTUNEILLE MAILITSE OLET HYVIN LÄMPIMÄSTI TERVETULLUT MUKAAN! NÄHDÄÄN 17.12.!  

€47,00 EUR