Varaa paikkasi NYT!

Tämä retriittikokonaisuus on sinulle,

upea nainen! 

 

Tällä matkalla on kyse sinusta! Sinun ainutlaatuisesta voimastasi.  Autenttisen brändisi rakentamisesta. Ja aidosti merkityksellisestä menestyksestä. Tämä retriitti on usean viikon kokonaisuus, yhteinen kasvunmatka autenttisen minän ja oman voiman äärelle ja siihen kasvamiseen. Retriitin huipentuma on inspiroiva viikonloppu Tuomiston kartanon upeissa ja taianomaisissa puitteissa täynnä mieltä ja kehoa herättelevää sisältöjä, voimaannuttavia oivalluksia ja vahvasti kokemuksellisia harjoituksia.

Työskentelemme intensiivisesti oman voiman ja brändinrakennuksen teemojen parissa läpi retriittikokonaisuuden, joka koostuu esitapaamisesta ja ennakkotehtävistä, varsinaisesta retriittiviikonlopusta, sekä integraatiotapaamisesta.  Tämän kasvumatkan aikana opit ymmärtämään, kuuntelemaan ja kannattelemaan itseäsi paremmin. Selkiytät omat tavoitteesi, kirkastat tärkeimmät arvosi ja oivallat, mistä toimintaasi ohjaavat alitajuiset uskomukset ja mallit ovat peräisin. Löydät voiman ja viisauden sisältäsi sekä rohkeuden tehdä itsesi näköisiä valintoja. Luot kestävän pohjan omalle, sisäisesti vahvalle henkilöbrändillesi ja otat suuria askeleita kohti autenttisempaa ja merkityksellisempää elämää.

Kokonaan retriittimme käyttöön varattu Tuomiston Kartano luo täydelliset puitteet aidosti voimaannuttavalle irtiotolle sekä uudella tavalla arvostavan ja lempeästi läsnäolevan yhteyden rakentamiselle itseen. Kokonaisuus on suunniteltu niin, että saat itseesi investoimastasi ajasta mahdollisimman paljon irti ja lopullinen ohjelma luodaan tarpeitasi kuunnellen, jotta kokonaisuus palvelee todella sitä matkaa jolla olet.

Me olemme tukenasi läpi tämän yhteisen matkan ja olemme suunnitelleet tämän kokonaisuuden yhdistäen vahvaa osaamistamme luoden niin sielua, kuin mieltä ravitsevan kokemuksen sinulle. Saat niin konkreettisia työkaluja, mutta myös kokemuksia, joita ei voi välttämättä milen tasolla ymmärtää. Vahva kokonaisuus johdattaen sinut todellisen minäsi äärelle!

Olet sydämellisesti tervetullut mukaan!

Elina ja Riitta

Katso Riitan ja Elinan Aamukahvilive

Teemana autenttinen brändi,  kuulet paljon myös tulevasta retriittikokonaisuudesta, sekä lisää Riitasta ja Elinasta!

Tämä retriitti on suunniteltu sinulle joka kuulet kutsun:

 • ymmärtää, mitä omavoimaisen henkilöbrändin rakentaminen tarkoittaa sinulle itsellesi
 • tunnistaa ja kirkastaa oman autenttisen henkilöbrändisi osatekijät 
 • vahvistaa yhteyttä sisimpääsi ja kehoosi sekä kykyä elää todellisten arvojesi mukaista elämää
 • lisätä itsetuntemusta, itsemyötätuntoa ja itseluottamusta
 • oppia tunnistamaan tekijät, jotka estävät elävän, myötätuntoisen yhteyden ylläpitämistä itseen ja muihin ja raivata esteet tämän tieltä
 • astua aitoon sisäiseen voimaasi ja ilmaista itseäsi autenttisesti, omana todellisena itsenäsi
 • räjäyttää vanhan version itsestäsi ja kulkea kohti aidompaa itseäsi kannattelevassa ohjauksessa, turvallisessa ryhmässä ja inspiroivassa ympäristössä
 • vahvistaa läsnäoloa, hyvinvointia ja tunnetta elämän merkityksellisyydestä
 • ravita ja uudistaa mieltä, kehoa ja sielua Tuomiston kartanon hoitavissa energioissa
 • tutustua itseesi syvemmin ja peilata minäsi totuudellisia ja epätotuudellisia puolia ymmärtääksesi itseäsi entistä syvemmin
 • löytää syvempi ja aidompi itsesi näköinen brändi yrityksesi menestystä siivittämään (sinun ei tarvitse olla yrittäjä osallistuaksesi)

Mitä jos avaimet todellisen minäsi esiin tuomiseen olisivatkin jo sinulla?

Jos on aika astua ulos kuorestasi, löytäen sen kuka olet vahvemmin kuin koskaan, varaa paikkasi jo tänään!

Olen valmis!

Retriittikokonaisuuden luovat

Alansa huippuammattilaisten osaaminen tukenasi

Riitta Birkstedt ja Elina Jaatinen tuovat osaamisensa kasvun, kehityksen ja laajentumisen alalla käyttöösi tähän retriittikokonaisuuteen.

Tuomiston kartanon historiallisen upeat ja taianomaiset puitteet

Retriittikokonaisuuden huipentuma on viikonloppu Tuomiston kartanon huikeissa maisemissa, joka on varattu yksinomaan ryhmämme käyttöön.

Ryhmän voima ja yhdessä inspiroituminen

Kun intohimoisesti omaan kasvumatkaansa suhtautuvat ihmiset tulevat yhteen, syntyy taikaa ja mahdollisuus avautua todelliselle muutokselle ja elämänmittaisille ystävyyksille.

Oppainasi tällä matkalla...

 

Riitta Birkstedt

yrittäjä, strategi, valmentaja

Riitta on väitellyt brändin merkityksen rakentamisesta vuonna 2012 Turun yliopiston kauppakorkeakoulussa. Reilun kaksikymmenvuotisen työuransa hän on työskennellyt erilaisissa brändinrakennuksen, strategisen kehittämisen, viestinnän sekä johdon koulutuksen ja konsultoinnin tehtävissä niin yksityisellä kuin julkisella sektorilla. Vuodesta 2021 lähtien hän on auttanut asiakkaitaan rakentamaan aidosti merkityksellisiä brändejä oman yrityksensä, Signified Oy:n kautta.

Paitsi Riitan oma, kiharainen polku kohti autenttisinta mahdollista versiota itsestään myös hänen voimakas henkilökohtainen kutsumuksensa merkityksellisyyden, aitouden ja yhteyden luomiseen ovat puskeneet häntä vuosien mittaan syventymään myös ihmisenä olemisen ja kasvamisen aihepiiriin usealta eri kantilta, tiedollisesti ja kokemuksellisesti. Riitta uskoo vahvasti läsnäolon voimaan ja oman sisäisen viisauden hyödyntämiseen merkityksellisen (työ)elämän sekä kestävän hyvinvoinnin ja onnellisuuden lähteinä. Hän inspiroituu valtavasti saadessaan ohjata ihmisiä ja yhteisöjä kohti aidosti omannäköistä, todellisten arvojen päälle rakentuvaa ja henkilökohtaisista voimavaroista ammentavaa (työ)elämää. 

Näitä näkökulmia yhdistellen Riitta lähestyy myös henkilöbrändin rakentamista sekä työyhteisöille ja ryhmille tarjoamiansa läsnäolovalmennuksia ja retriittejä. Ohjauksiinsa hän ammentaa elementtejä soveltuvin osin myös mm. joogaopettajan (Heartful Yoga 2023), tietoisuustaitojen valmentajan (Suomen Mindfulness-instituutti 2022), Coachin (Suomen Coaching-yhdistys 2013) ja aikuiskasvatustieteen (Turun yliopisto 2011) opinnoistaan. Kaikki valmennukset perustuvat vuosien omakohtaiseen kokemukseen sekä syvälliseen perehtymiseen valmennusten aihepiireihin.

Lue lisää Riitasta

Elina Jaatinen

Tunnetaitokouluttaja, henkisen kasvun valmentaja, The Journey maajohtaja, syvän sisäisen työn fasilitaattori ja Omassa voimassa -kirjan (Basam Books 2019) kirjailija

Elina on intohimoinen syvän sisäisen työn, tunnetyöskentelyn ja omaan voimaan astumisen puolestapuhuja. Elina on ollut hyvinvoinnin ja valmennuksen alalla vuodesta 2010 ja työskennellyt tuhansien ihmisten kanssa uransa aikana niin henkilökohtaisesti, kuin ryhmä-  ja massatapahtumissa.

Elina tunnetaan hyvin rohkeasta tavastaan ohjata ihmisiä syvälle todellisen minänsä äärelle, kohti ja läpi niistä esteistä, jotka estävät meitä kutakin eri tavoin olemasta todellinen oma itsemme. Elinan työskentelyssä yhdistyy valmennuksellisuus, tunnetyöskentely, traumojen purku eri menetelmin, kannustus purkaa vanhaa ja täten luoda tilaa uudelle.

Kaiken osaamisensa Elina on luonut omannäköisekseen oman kasvunpolkunsa myötä ja elää ja hengittääkin sitä mitä myös työkseen tekee. Teorioiden ja mielentason annin sijaan Elinan kanssa työskentelyssä korostuu kokemuksellisuus ja sisältäkäsin oppiminen ja luottamuksen rakentaminen omaan uniikkiin sisäiseen ääneesi.

Lue lisää Elinasta

Taianomaiset puitteet muutosmatkamme huipentumalle luo upea Tuomiston kartano

Tuomiston kartano on hyvinvoinnin edistämiseen erikoistuneiden tapahtumien hemmotteleva retriittikeskus, jonka taianomainen tunnelma hakee vertaistaan. Kartanon juuret ulottuvat aina 1540-luvulle saakka. Sen ainutlaatuinen henki on jalostunut useiden sukupolvien, tilaa omistaneiden ritarien ja tilan maille haudattujen viikinkien aikana. Nykyisellä omistajasuvulla Tuomiston tila on ollut 1870-luvulta lähtien. Keskellä kauneinta Pirkanmaata sijaitseva kotikartano lepää korkealla mäellä Karkussa, josta avautuu upea maisema alas Rautaveden kansallismaisemaan.

Tuomiston kartano sijaitsee 7 kilometrin päässä Tampere-Pori -valtatiestä ja 5 minuutin kävelymatkan päässä Karkun juna-asemalta. Sekä Tampereen että Porin suunnasta kulkevat junat pysähtyvät asemalla. Omalla autolla matka Tampereelta kestää noin 30 minuuttia, Turusta vajaat 2 tuntia ja Helsingistä noin 2,5 tuntia.

Tutustu Tuomiston kartanoon

Sijoituksesi tähän muutoksen matkaan

Hinta ja maksuehdot

Retriitin kokonaishinta on 670e/hlö (sis. alv), josta

 • retriitin ohjelma ja ohjaus sekä ennakko- ja seurantatapaamiset 390 € 
 • Tuomiston kartanon täysihoitopaketti 280€

Kokonaishinta 31.10.2024 mennessä paikkansa varanneille vain 549 euroa!!

Varausmaksu 150 euroa/hlö (sis. alv) maksetaan varausvaiheessa. Varausmaksua ei palauteta, paitsi jos retriitti peruuntuu. Loppusummasta lähetetään lasku, jonka eräpäivä on kaksi viikkoa ennen retriittiä. Tuomiston kartano laskuttaa erikseen 280€ täysihoidon (majoitus ja ruokailut) noin viikkoa ennen retriittiviikonloppua.

Hinnat sisältävät arvonlisäveron (majoitus 10 %, ateriat 14 %, ohjelma 24 %)

Paikkoja on rajoitetusti! Retriitti toteutetaan, jos 28.2.2025 mennessä ilmoittautuneita on vähintään 10.

Kokonaishinta sisältää:

 • Inspiroivan retriittikokonaisuuden voimaannuttavine harjoituksineen
 • 2 yön majoituksen tilavissa ja kauniissa 2-4 henkilön huoneissa Tuomiston kartanolla
 • Herkulliset, ohjelman mukaiset kasvisateriat retriitillä
 • Retriittiin valmistavan tapaamisen zoomilla  7.3.2025 klo 18 sekä autenttisen, omavoimaisen brändin rakentamiseen orientoivat ennakkotehtävät 
 • Seurantatapaamisen zoomilla 4.4.2025 klo 18

Lakanat ja pyyhkeet vuokrattavissa lisähintaan 20e/henkilö tai voit ottaa omasi mukaan.

Varaamalla paikkasi nyt varmistat pääsysi mukaan tälle huikealle matkalle kanssamme!

Haluan mukaan!

Aikataulurunko retriittikokonaisuuteen:

 • TORSTAI 7.3.2024

   klo 18 - 19 Retriittiin valmistava etätapaaminen zoomilla sekä ohjeistus orientoiviin ennakkotehtäviin
 •  PERJANTAI 15.3.2024

  Klo 15 - 15.30 Saapuminen ja majoittuminen Tuomiston kartanolle

  Klo 16.00 Tarinat minusta - nykyhetken kirkastaminen,tietoisuus, uskomukset, arvot vs tekeminen. / Riitta

  Klo 19.00 Illallinen 

  Klo 20.00 Iltaohjelma, kohti totuudellisempaa minäkäsitystä

 •  LAUANTAI 16.3.2024

  Klo 8.00 Kehon ja mielen jännityksiä vapauttava TRE-harjoitus

  Klo 9.00 Aamupala

  Klo 10.00 Sisäinen voima / Elina

  Edellytykset ja esteet, aidon sisäisen voiman teoria ja matka kohti omaa voimaasi.

  Klo 13.00 Lounas

  Klo 15.00 Autenttinen brändi / Riitta

  Klo 18.00 Rentoa oleilua tai ulkoilua Tuomiston kartanon mailla

  Klo 19.00 Illallinen

  Klo 20.00 Näkyväksi tulemisen seremonia (tätä et halua missata!)

 • SUNNUNTAI 17.3.2024

  Klo 8.30 Tietoisen läsnäolon lempeä aamuharjoitus

  Klo 10.00 Brunssi

  Klo 11.00 Sisäisestä hehkusta merkitykselliseen menestykseen 

  Klo 14.00 Lähtökahvit

  Klo 15.00 Kohti kotia
 • TORSTAI 4.4.2024

  klo 18 - 19 Retriittiin integraatiotapaaminen zoomilla                                  

 

*Retriitin tarkka ohjelma ja sisällöt tarkentuvat osallistujien toiveita ja tarpeita peilaten ilmoittautuneille lähetettyjen kyselyiden pohjalta

Retriitin työskentely koostuu:

 • ennakkotapaamisesta (zoom) ja -harjoituksesta
 • retriittiin valmistavista pohdintatehtävistä
 • omaan voimaan ja brändinrakentamiseen liittyvistä asiantuntija-alustuksista
 • vuorovaikutteisesta työskentelystä autenttisen henkilöbrändin rakentamiseksi
 • syvästi kokemuksellisista oman voiman harjoituksista
 • monipuolisista tietoisen liikkeen ja läsnäolon harjoituksista
 • Elämyksellisissä ohjelmanumeroissa tehdyistä harjoitteista retriittiviikonlopun aikana
 • keskusteluista, jakamisesta ja toisten kokemuksista oppimisesta
 • seurantatapaamisesta (zoom) retriitin jälkeen
Haluan varata paikkani NYT!