Moi! Mun nimi on Elina Jaatinen!

 

OLLAANKO TAVATTU AIEMMIN? JOS EI OLLA, NIIN MIELELLĂ„NI KERRON SINULLE ITSESTĂ„NI, NIIN VOIDAAN TUTUSTUA! IHANAA KUN OLET TĂ„Ă„LLĂ„, OLET NIIN LĂ„MPIMĂ„STI TERVETULLUT! TĂ„LLĂ„ SIVULLA LĂ–YDĂ„T LISĂ„TIETOA MINUSTA, TYĂ–STĂ„NI,SEKĂ„ PĂ„Ă„SET MYĂ–S TUTUSTUMAAN AJATUSMAAILMAANI LĂ„HEMMIN. JA JOS JOHONKIN ASKARRUTTAVAAN ASIAAN ET LĂ–YDĂ„ VASTAUSTA, VOIT AINA OTTAA YHTEYTTĂ„!

Elän ja hengitän sitä mitä työkseni kutsun ja intohimonani on auttaa muutoksen polulla olevia yksilöitä ja ryhmiä pääsemään käsiksi syvään sisäiseen muutokseen, vapauttamaan sen mikä ei enää palvele ja astumaan omaan voimaansa. Uskon, että hyvinvointi, niin henkisesti kuin fyysisesti on ihmisen luonnollinen tila, vaikka todellisuus tässä maailmanajassa näyttää muulta. Kaikkea tekemistäni motivoi halu tehdä osuuteni paremminvoivan maailman puolesta, uskon syvästi että muutos parempaan niin henkilökohtaisessa hyvinvoinnissa, kuin koko maailman kollektiivisessa hyvinvoinnissa lähtee aina yksilöstä, sinusta ja minusta, meistä jokaisesta. Haluan tukea ihmisiä heidän muutoksen-, henkisen kasvun- ja sisäisen työn matkalla, sillä tuo muutos ei aina ole helppo polku kulkea etenkään yksin. Vaikkakin samaan aikaan se on kaunein, antoisin ja upein matka jonka voi tehdä!

Ammennan kaikkeen asiakastyöhöni syvästä itse käymästäni matkasta, jatkuvasta kouluttautumisesta ympäri maailmaa, sekä hyvin laajasta kokemuksesta ja osaamisesta itsensä kehittämisen ja hyvinvoinnin kentällä. Työkseni olen nähnyt niin lukemattomia suoranaisia ihmeitä mikä on mahdollista muutoksen polulla ja siksi uskon että aina on mahdollisuus muutokseen ja paranemiseen. Olen loputtoman kiinnostunut ihmisyyden eri tasoista ja suhtaudun hyvinvointiin hyvin laajana kokonaisuutena, jossa nämä eri osat ovat saumattomasti yhteydessä toisiinsa.

Olen toiminut vuodesta 2010 valmennuksen ja henkisen kasvun ohjauksen parissa, sekä vuodesta 2015 sukeltanut tunnetyöskentelyn syvyyksiin ja kouluttanut tunnetaitoja vuodesta 2019. Työskentelen niin yksilöiden, kuin ryhmien parissa fasilitoiden muutosvoimaisia sisäisen työn kokemuksia. Olen The Journeyn Suomen maajohtaja ja kouluttaja ja kirjoittanut kirjan Omassa voimassa - Tarinoita aidosta sisäisestä voimasta (Basam Books 2019). Olen tunnetyöskentelyn erikoisasiantuntija ja erikoisosaamisalaani ovat tunnetaidot, ego - persoonallisuusrakenteet, kestävä muutos ja kehitys, sekä syvä henkinen kasvu. Olen kehittänyt kaikkea osaamistani yhdistäen hyvin voimakkaan ryhmätyöskentelymenetelmän, jonka avulla luon vaikuttavia kokonaisuuksia suuriin yleisötapahtumiin. Vesi on vuodesta 2022 ollut osa työtäni, sekä henkilökohtaista muutoksen polkuani ja veden maailma on tuonut upean uuden ulottuvuuden työhöni!

Arvostan luonnollisuutta, avoimuutta, rohkeutta, läpinäkyvyyttä ja nämä arvot näkyvät niin omassa toiminnassani, sekä ovat perustana kaikelle yhteistyölle jota eri yritysten kanssa teen.

LUE MITĂ„ MINUSTA SANOTAAN
ELINA MEDIASSA
TILAA UUTISKIRJEENI

Ihanaa, kun olet täällä! Ilo tavata, mun nimi on Elina Jaatinen

 TARINANI

"Elina se taas haaveilee" kuulin usein lapsena kun unohduin omiin ajatuksiini. Ja nyt katsoen taaksepäin tunnistan, että olen jo lapsesta katsonut maailmaa ihmetyksen lasien läpi. Ukrainalaisen isän ja suomalaisen äidin tyttärenä kasvoin eri kulttuurien ja tapojen risteyskohdassa ja tämä on ollut omiaan luoman perustan halulleni katsoa hyvin laajasti asiaa kuin asiaa. Oma polkuni ja elämäntarinani on ollut äärimmäisen kiemurainen ja opettanut minulle rohkean henkilökohtaisen kasvun ja sisäisen työn tärkeydestä. Tapahtumat pitkin elämää ovat ohjanneet minut polulle, jolla tänä päivänä olen.

Olen aina rakastanut matkustamista ja nauttinut tutustua laajasti eri kulttuureihin, uskontoihin ja tapoihin, sillä se on auttanut saamaan hyvin laajan käsityksen ihmisyydestä. Lapsesta pitäen olin onnekas, että matkustimme paljon ja aikuisuudessa olen jatkanut tätä sieluani ravitsevaa maailman tutkiskelua matkustaen laajasti, sekä olen asunut USA:ssa, Islannissa, sekä Englannissa. Oxfordissa, Englannissa opiskelin kansainvälistä politiikkaa ja sosiologiaa ja tältä ajalta on jäänyt halu ymmärtää maailman tapahtumia syvemmällä tasolla.

Enpä olisi kuvitellut mikä mieletön matka lähtee päätöksestäni aloittaa valmennuskoulutus 2009-2010 vaihteessa! Ensi kertaa todella käänsin peilin itseäni kohden ja tuolla polulla olen edelleen. En tiedä mitään niin antoisaa (ja välillä karmivaa ja haastavaa!) kuin ihmisyyden mysteerien ratkominen sisältä ulospäin, eli uskaltaen pistää likoon ja haastaa niin oma identiteetti, uskomusjärjestelmä, tavat ja toiminta totaalisesti.

Valtava muutos ja uudelle polulle suuntaaminen alkoi vuonna 2015 tutustuttuani tunnetyöskentelyyn, tunneterapiaan ja niiden voimaan. Olin pitkään etsinyt jotain, jolla voisin päästä niin asiakkaideni kanssa, sekä omalla polullani asioiden todellisiin juurisyihin käsiksi ja tunteiden maailma opetti minulle tämän. Tärkein käänne elämässäni on kuitenkin ollut poikani syntymä vuonna 2012 ja nämä vuodet hänen äitinään antoisinta mitä tiedän ja tästä olen loputtoman kiitollinen. 

Kun katson elämää taaksepäin ja ymmärrän, että palkkio, joka olen saanut tästä kiemuraisesta elämänpolusta on täysi elämä, elämä kaikissa sen väreissä ja sitä kautta halu auttaa muita kokemaan sama. Tästä kaikesta syvästi itse käymästäni matkasta ammennan kaikkeen tekemiseeni, jota siivittää usko parempaan huomiseen ja jota turvaa kiitollisuus nähdä hyvää kaikessa jo tänään.

 

Inspiroidu kanssani!

Löydä itsellesi parhaat tavat, joilla voin tukea matkaasi!
Lisää löydät putiikista ja kuulet ajankohtaisista jutuista uutiskirjeessä

HENKILĂ–KOHTAINEN TYĂ–SKENTELY KANSSANI

Oletko valmis kohtaamaan itsesi ehkä syvemmin kuin koskaan ennen ja astumaan uuteen aikaan elämässäsi? Lue lisää täältä:

 

LUE LISĂ„Ă„
ILMOITTAUDU MUKAAN THE JOURNEY INTENSIIVI -RETRIITILLE

Opi tämän maailmanlaajuisesti tunnetun tunnetyöskentelymenetelmän perusteet tällä kolmepäiväisellä online-retriitillä

 

VARAA PAIKKASI!
INSPIROIDU KANSSANI VEDEN MUUTOSVOIMASTA

Tunnetyöskentelyn ohella viime vuosien suurimpia muutoksia omalla polullani on tehnyt veden maailmaan sukeltaminen!

 

VETTĂ„ KIITOS!

Taustani, koulutukseni & kokemukseni

Uskon yhdessä tekemisen voimaan

Ammatillinen osaamiseni ja matkani on syventynyt valtavasti vuodesta 2010 ja se mitä työkseni kutsun elää, syvenee ja kehittyy sitä mukaan miten minä itse myös. Haluan aina syventää osaamistani ja luoda aina uutta ja erilaista. Kouluttaudun ja kehitän itseäni ammatillisesti jatkuvasti. Matkustan maailmalla osallistuen seminaareihin, retriitteihin ja koulutuksiin ja samalla laajentaen upeaa ammatillista, sekä henkilökohtaista ihmisten verkostoa, josta saan valtavasti iloa ja inspiraatiota. Upeat asiakkaani ovat opettaneet minulle ammatillisesti enemmän kuin yksikään koulutus ja olen valtavan kiitollinen niistä tuhansista ihmsistä kenen kassa olen päässyt työskentelemään tähänastisen urani aikana!

Uskon yhdessä tekemisen voimaan, teen laajasti yhteistyötä eri toimijoiden kanssa, jotka jakavat saman arvomaailman, sekä tuon yhteen ihmisiä ja toimijoita laajasta verkostostani. Nautin valtavasti luoda uutta, ideoida, suunnitella ja toteuttaa projekteja, tapahtumia, retriittejä ja muuta inspiroivaa. Nautin tehdä töitä yhdessä niin yksittäisten ihmisten, kuin laajojen organisaatioiden kanssa rikkoen rajoja ja kaavoja, avaten mahdollisuuksia jollekin ihmeelliselle ja uudelle! Haluatko tehdä kanssani yhteistyötä? Ota yhteyttä ja puhutaan lisää!

Liity transformaation aaltoon!

Vastaanota inspiraatiota, tuoreimpia uutisia ja ja kuule parhaista jutuista henkilökohtaiseen kasvuusi: