Maailman tunnetuin todellisen sisäisen muutoksen menetelmä, joka on muuttanut satojentuhansien ihmisten elämää ympäri maailmaa

The Journey tuli alunperin tunnetuksi solutason paranemisen mahdollistavasta tunnetyöskentelystä ja on nykyisin yksi maailman tehokkaimmista metodeista todelliseen elämänmuutokseen. Menetelmä on mahdollistanut todellista muutosta ihmisten elämässä lähes kolmenkymmenen vuoden ajan ympäri maailmaa.

LIITY THE JOURNEY FINLANDIN UUTISKIRJEEN TILAAJAKSI

KUULET TĂ„RKEIMMĂ„T UUTISET TUNNETYĂ–SKENTELYN ETURINTAMASTA

 THE JOURNEY INTENSIVE

TRANSFORMATIIVINEN KOLMEN PĂ„IVĂ„N RETRIITTI

JOURNEY INTENSIVESTĂ„ SANOTTUA...

Kuuntele Elina Väänäsen kokemus Journey Intensivestä ja tunnetyöskentelystä Journey-tyyliin

LATAA MAKSUTON E-KIRJA

LĂ„HES 30 VUODEN AJAN BRANDON BAYSIN MATKA, THE JOURNEY -KIRJA ON MUUTTANUT SATOJENTUHANSIEN IHMISTEN ELĂ„MĂ„Ă„ YMPĂ„RI MAAILMAA, LATAA NYT MAKSUTTA ENGLANNINKIELINEN VERSIO KĂ„YTTĂ–Ă–SI

LATAA KIRJA

SEURAAVA JOURNEY INTENSIVE

KOLME PĂ„IVĂ„Ă„, JOTKA VOIVAT MUUTTAA ELĂ„MĂ„SI

00

PĂ„IVĂ„Ă„

00

TUNTIA

00

MINUUTTIA

00

SEKUNTTIA

ILMOITTAUDU MUKAAN!

THE JOURNEY

Johdan Suomessa maailmalla hyvin laajasti tunnetun ja terapeuttien, valmentajien ja eri hyvinvointialojen osaajien käyttämää The Journey:tä. Se on käänteentekevä muutoksen ja todellisen paranemisen mahdollistava menetelmä, jonka on kehittänyt kansainvälisesti tunnustettu best-sellerkirjailija, puhuja ja keho-mieli parannusasiantuntija Brandon Bays. Työskentelytapa on auttanut satojatuhansia ihmisiä maailmanlaajuisesti vapautumaan haasteista kuten ahdistus, stressi, masennus, huono itsetunto, vihamielisyys ja raivokohtaukset, fyysiset sairaudet, addiktiot ja epäterveet toimintamallit, seksuaalinen tai fyysinen väkivalta, parisuhdeongelmat, sekä saamattomuus ja alisuoriutuminen työelämässä.

Kevin Billett ja Brandon Bays Varjoista valoon

(Basam Books 2019)

Teos tarjoaa Kevin Billettin vaikuttavan omakohtaisen tarinan vakavasta masennuksesta vapautumisesta. Lisäksi kirja sisältää todella voimakkaan työkalupakin, jolla lukija voi tulla tietoiseksi omista juurisyistään ahdistuksen, stressin ja masennuksen takana.

TILAA TĂ„Ă„LTĂ„