Ryhmätyöskentely, Luennot, Esiintymiset, Workshopit, Yrityksille, Retriitit

Ryhmätyöskentelyä vuodesta 2010 tehneenä, rakastan luoda vahvoja ja muutosvoimaisia kokemuksia ja auttaa vahvistamaan niin henkistä kuin fyysistä hyvinvointia  luoden tilan aivan uudenlaiselle olemiselle. Inspiraation tartuttaminen siitä mikä huikea muutos niin sisäisesti kuin ulkoisesti on mahdollista, on intohimoni.

Esiinnyn, luennoin ja fasilitoin workshopeja festivaaleilla, eri tapahtumissa ja tarjoan yrityksille räätälöityjä työpajoja, inspiroivia puheita, sekä koulutuksia. Koulutan tunnetaitoja ja tunnetyöskentelyä ja ohjaan kohtaamaan erinäisiä haasteita terveesti, jotta todelliselle hyvinvoinnille voidaan luoda enemmän tilaa.

Johdan myös Suomen The Journeyn, eli maailmanlaajuiesti tunnetun tunnetyöskentelymenetelmän toimintoja ja koulutan menetelmää suomeksi.

Ryhmätyöskentely on upea mahdollisuus hyödyntää joukon voimaa sisäisen työn tekemiseen niin yksilö- kuin ryhmätatasolla. Työskentelyn syvyys ja vaativuus määräytyy aina tapahtuman ja tilanteen luonteen mukaan huomioiden ryhmän tarpeet.

Teemoja joiden kanssa olen eniten viime vuosina työskennellyt ryhmien parissa: Tunnetyöskentely ja tunnetaidot, Omassa voimassa (myös kirjani nimi), vapautuminen sukulinjaston kahleista, henkisen kasvun polku, syvä sisäinen muutos.

ESIINTYMISET JA LUENNOT
YRITYKSILLE
RETRIITIT
FESTARIT
PYYDÄ TARJOUS

MITÄ IHMISET SANOVAT?

LUE LISÄÄ PALAUTTEITA TÄÄLTÄ

“Todellista muutosta parempaan.”

Juonsin 2019 Work Goes Happy -työhyvinvointitapahtumaa, missä Elina piti puheenvuoron. Ja pitkin sellaisen puheenvuoron, etten voinut kuin syväkuunnella jokaisen sanan huuli pyöreänä. Olen työskennellyt vuosia hyvinvointialalla ja intensiivisisesti ”diippaillut” eri hyvinvointigenreihin. Jos jotain olen oppinut, niin sen, että hyvinvointialalla on paljon ”uimaopettajia”, jotka eivät itse pysy pinnalla. Elina ei ole yksi heistä. Elina kannusti puheenvuorossaan kuulijoita kohtaamaan tunteita pakenemisen sijaan ja koko Elinan rauhallisen itsevarma olemus huokui, että hän on tunteensa kohdannut. Elina ei ole valinnut hyvinvointiscenen helpointa polkua, koska hän ei ole tullut silittelemään päitä, vaan kertoo asiat joiden avulla ihminen voi saada aikaan todellisen muutoksen parempaan, hetken helpotuksen sijasta. Todellisen muutoksen tekeminen käytännössä voi olla haastavaa, epämiellyttävää ja jopa pelottavaa. Silti Elina saa kuulijan vakuuttuneeksi, että on aika lopettaa lymyily, satuloida ratsu ja laukata miekka tanassa kohti satapäistä Hydraa, joka vartio elämäsi suurinta aarretta. Mielenrauhaa. Todellisen itsen löytämistä ja ihmisyyden aikuisuuteen siirtymistä.

KIMMO ARO

Juontaja, Work Goes Happy 2019, Oopperatalo

“En usein jää sanattomaksi”

Kävin Elina Jaatisen luona The Journey- matkalla, enkä usein jää sanattomaksi. Elina ohjasi minua hellästi kysymyksillään aina syvemmälle ja auttoi palauttamaan kuvina mieleen sellaisia asioita, jotka olin kauan sitten haudannut. Itkun vallassa vietetty tuntien matka nuoruuteen, kaikkien tunteiden läpi, yllättävien muistojen läpi, kohti kirkasta vapautusta ja ahaa- elämystä yhden sanan ”velkataakka” muodossa oli vähintäänkin vaikuttava. Elinan luotsaama Journey sopii kaikille, jotka ovat valmiita katsomaan taaksepäin. Ei silmillä vaan tunteilla.

TARA LANGE

Kirjailija, valmentaja

“Kiitos siitä kuka olet”

 "Olen tuntenut Elinan jo vuosia ja olemme työskennelleet yhdessä useita kertoja henkistä kasvua käsittelevissä koulutuksissa ja työpajoissa. Elina on ystävänä lämmin, helposti lähestyttävä, luotettava ja sydämellinen. Työssään hän on erittäin ammattimainen ja todella osaa sen mitä tekee. Tämä jo itsessään luo hänen ympärilleen turvallisen ilmapiirin, jossa ihmisen on helppo rentoutua. Elinan läsnäolo ja sydämellisyys avaa hienon tilan, jossa ihminen voi laskeutua tärkeiden ja syvällisten teemojen, sekä ennenkaikkea itsensä ja tunteidensa äärelle.

Itselleni yhtenä erityisenä asiana ystävyydessä ja yhteistyössä Elinan kanssa on ollut hänen todella hyvä huumorintaju, joka on erittäin tervetullutta tänne suomalaiseen kulttuuriin. Se tuo syvällisiin teemoihin mukanaan sopivan ripauksen naurua ja keveyttä. Kiitos Elina kaikesta mitä teet ja ennenkaikkea siitä kuka olet."  ❤

SAMULI PERÄLÄ

Henkisen kasvun ohjaaja ja hoitaja

“Prosessi oli erittäin onnistunut”

  Kävin hyvinvointivalmentaja ja Journey Practitioner Elina Jaatisen luona kokemassa Matkamenetelmän eli Journey-prosessin voiman. Sen avulla voidaan edistää niin henkistä kuin fyysistäkin hyvinvointia pureutumalla ongelmien juurisyihin, niin että muutos tapahtuu solutasolla asti. Prosessi oli erittäin onnistunut. Elina kannatteli tilannetta kauniisti ja minä pääsin kohtaamaan haasteeni, tunnustelemaan siihen liittyviä tunteita sekä harjoittelemaan irtipäästämistä ja anteeksiantoa. Elina on aivan ihana ja supertaitava, suosittelen!

KATRI SYVÄRINEN

Joogaohjaaja, kirjailija, valmentaja

YRITYKSILLE

PALVELUT YRITYKSILLE

 • Tunnetaitokoulutus
 • Keynote-puheet
 • Henkilöstön coachaus
 • In-house coaching -päivät
 • Workshopit
 • Hyvinvointipäivien ohjelma

Ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä paras mahdollinen yhteistyötapa, joka palvelee parhain mahdollisin tavoin yritysenne tarpeita.

Teen töitä yritysten, tiimien ja organisaatioiden kanssa, jotka ovat valmiita katsomaan todellista muutosta silmiin. Otteeni on hyvin henkilökohtainen ja yksilölähtöinen, sillä uskon ja yli 13 vuoden kokemukseni on opettanut, että kaikki lähtee yksilöstä, vaikka kyseessä olisi tiimin muutos.

 
Pyydä tarjous

RETRIITIT

Liittyämällä postituslistalleni kuulet tulevista retriiteistä!

Pidän retriittejä syvän ja vapauttavan sisäisen työn merkeissä ja olen aina avoin kuulemaan yhteistyömahdollisuuksista retriittien suhteen. Olethan siis yhteydessä!

Järjestän muutaman kerran vuodessa The Journey Intensive -retriitin, joka on suomenkielinen The Journey -menetelmän peruskurssi. Tulevista tapahtumista kuulet uutiskirjeeni kautta tai seuraamalla minua Instagramissa

ILMOITTAUDU JOURNEY INTENSIIVIIN
TILAA UUTISKIRJE JA LIITY TRANSFORMAATION AALTOON!

Emmi Jansson

”Koin Elinan työpajat, Omassa voimassa, sekä Syvä matka sisimpääsi, ensimmäisen kerran Natural High Healing Festivaleilla. Valmentaja minussa hykerteli onnesta ja tyytyväisyydestä Elinan työpajojen jälkeen. Elinan tavassa vetää työpajoja yhdistyy ihmeellisellä tavalla energisyys ja rauha. Elinan käsissä on turvallista tutkia omaa mennyttä polkua ja sen luomia kerrostumia mielessä ja kehossa. Elinan työpajoissa on turvallista kokea tunteita laidasta laitaan, aktivoitua ja rauhoittua. Kaikki tunteet ovat sallittuja, eikä mitään tarvitse häpeillä. Elina kannattelee taitavasti koko monen sadan hengen porukkaa. Elinan valmennustapa on toimiva yhdistelmä innostavuutta, päättäväistä loogisuutta ja lempeää empaattisuutta. Rautaisestakaan ammattitaidosta huolimatta Elina ei tee työpajoissa itsestään staraa, vaan todellisen staran tavoin kuin huomaamattaan tarjoilee ihmisille vahvoja kokemuksia, jotka usein muuttavat koko elämän suunnan yhden illan aikana.”

Ann-Mari Ollikainen

 

"Kiitos huikean upeasta vkonlopusta! Kiitos Elinalle ihanan avoimesta ja sallivasta ilmapiiristä ❤️ Oon varmaan ikuisesti kiitollinen Elinalle tästä vkonlopusta. Tämä vkonloppu vapautti niin paljon ja antoi myös aivan uudenlaisen tekniikan ja lähestymistavan, jonka uskon muuttavan paljon minun elämässäni. Ja uskallan näin sanoa vaikka tämä varmasti olikin vasta pintaraapaisu Joyrneyhin ❤️. Mutta jo tällä vkonlopulla on massiivinen vaikutus ja mikä fiilis mulla onkaan 💎. Sanat ei riitä, mutta kiitos ❤️ . Olen myös kiinnostunut jatkamaan minun joyrney matkaani eteenpäin, että tullaan kyllä varmasti jatkossakin tapaamaan ❤️ Ja kiitos myös trainereille ja koko retriitti ryhmälle ❤️ Ja mun pareille of course! 🙏❤️😘"

Palaute Journey Intensiivi- retriitin jälkeen

FESTARIT JA SUURTAPAHTUMAT

Olen luonut transformatiivisen ryhmätyömenetelmän yhdistäen osaamistani niin yksilö- kuin ryhmätyöskentelystä koko urani ajalta luoden syvästi vaikuttavia elämyksellisiä työpajoja, jotka soveltuvat erittäin hyvin festivaali- ja massatapahtumaympäristöön. Työskentely suurten ihmisjoukkojen kanssa on erityisosaamisalaani ja rakastan luoda ikimuistoisia matkoja työpajojen muodossa kaikille osallistujille.

Vuosien kokemus satojen tai jopa tuhansien ihmisten kokoisten ryhmien johdattamisesta syvän sisäisen työn äärelle on opettanut paljon ja auttanut hiomaan oman antini siihen mitä se on tänä päivänä. Olen työskennellyt niin Suomessa, kuin ulkomailla artistina festivaaleilla ja koen syvää merkityksellisyyttä voidessani luoda näitä kokemuksia niille avoimille osallistujille ja nähdä muutos joka heissä tapahtuu.

Työpajani ovat tunnetusti vahvoja ja syviä kokemuksia jättämättä ketään ns. kylmäksi. Ne ovat mahdollisuus jokaiselle osallistujalle sukeltaa turvallisessa ympäristössä omaan sisimpäänsä ja löytää syvyyksiä, joista ei välttämättä aiemmin osannut haaveilla.

ESIMERKKITYÖPAJOJA

 • VAPAUDU SUKUSI KAHLEISTA
 • OMASSA VOIMASSA
 • SYVÄ MATKA ITSEEN
 • LÖYDÄ TODELLINEN MINÄSI

Ota yhteyttä niin räätälöidään juuri teidän tapahtumaan sopiva työpaja!

OTA YHTEYTTÄ!

ESIINTYMISET JA LUENNOT

Esiinnyn tapahtumissa ja pidän luentoja eri laajuisilla kokonaisuuksilla. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous,  luon mielelläni inspiroivan osan tapahtumaanne! Luon mielelläni sisältöä erilaisiin tapahtumiin ja teen yhteistyötä eri tapahtumatuottajien kanssa.

ESIMERKKIAIHEITA:

 • TUNNETAIDOT JA TUNNETYÖSKENTELY
 • OMASSA VOIMASSA
 • HENKINEN KASVU JA HYVINVOINTI
 • YHTEYS ITSEEN
OTA YHTEYTTÄ

Osallistuja, Nouse omaan voimaasi -päiväretriitti

" Parasta retriitillä oli uudet raikkaat harjoitukset, jotka olivat minulle ihan uusia. Ryhmädynamiikka toimi hyvin, vaikka meitä olikin paljon. 

Mielenkiinto tietää lisää heräsi. Ihana paikka ja tila, ihanat osaavat ohjaajat "

 

Vuosijäsen, Omassa voimassa -yhteisö

"tiedän sinun olevan ihan huippu tässä oman voiman valjastamisessa ja tunneterapiassa, osaat kuunnella ja antaa tilaa ja silti vahvasti johdattaa kohti parantumista. Toiseksi, omassa voimassa oleminen ja hyvinvointi nousee päivä päivältä vain tärkeämmäksi itselle ja tuntui että olen tullut oikeaan paikkaan ja tämä on minua varten. Tunsin jännitystä, suurta lämpöä ja rakkautta ja sellaista pakahtumisen tunnetta ja halua itkeä (sellainen odotus on vihdoin ohi)  helpotuksen kyyneleitä."

 

Osallistuja, Päivä yhteydelle Jaatisen ja Launosen kanssa -päiväretriitti

"Kiitos voimauttavasta päivästä. Tuntuu,että tämän kokemuksen avulla uskalla jälleen sosiaalisiin kohtaamisiin. tuli tunne,että kyllä olen tämän kaiken arvoinen. Kaikki läsnäolijatkin olivat niin vilpittömän antautuneita kohtaamisiin. Tänäänkin on noussut vielä tunteita käsiteltäväksi ja olen siitä kiitollinen. Harjoitteet olivat myös hyvin sallivia eikä pakottavia. Olen todella kiitollinen tästä kokemuksesta,että järjestitte tämän. Tulen uudestaan."  

 

Johanna, Helsinki

Journey oli kokemuksena yhtä aikaa lempeä ja voimallinen. Asiat joita sisimmistäni nousi olivat yllättäviä, joskaan eivät kuitenkaan mitenkään vieraita. Elinan lämmin ja rauhallinen ohjaus loivat turvallisen tilan matkan kulkemiselle. Toivon, että jokainen ihminen saisi mahdollisuuden kokea jotain näin syvää ja kaunista.