KUULETKO VEDEN KUTSUN?

OMALLA SISÄISEN TYÖN POLULLANI KAKSI SUURINTA YKSITTÄISTÄ MULLISTUSTA PAREMPAAN KOKONAISVALTAISEEN HYVINVOINTIIN ON TAPAHTUNUT TUTUSTUTTUANI THE JOURNEYN TUNNETYÖSKENTELYTYÖKALUIHIN VUONNA 2015, SEKÄ VIIME TALVENA VAIHDETTUANI PÄIVÄITTÄIN KÄYTTÄMÄNI VEDEN ELÄVÄÄN, IONISOITUUN VETEEN. EN OLISI SUORAAN SANOTTUNA KOSKAAN USKONUT INTOILEVANI VEDESTÄ, MUTTA TÄSSÄ SITÄ NYT OLLAAN! KOKEMUKSENI ON OLLUT NIIN HUIMA, ETTÄ HALUAN JAKAA SEN KANSSASI.

JOS OLET KUTEN MINÄ JA SINUA KIINNOSTAA NIIN HENKINEN, KUIN FYYSINEN TERVEYS JA HALUAT LÖYTÄÄ JOTAIN MULLISTAVAA, JOKA VOI OLLA KUIN PISTE I:N PÄÄLLE HYVINVOINNISSASI TAI JOS VESI-TEEMA RESONOI JO VAHVASTI JA NÄET ITSESI TYÖSKENTELEMÄSSÄ VEDEN PARISSA KANSSANI, TÄYTÄ ALLE YHTEYSTIETOSI JA SAAT LISÄTIETOA VEDESTÄ!

Kuulet veden kutsun ja vesi elementtinä kiehtoo jopa niin että haluaisit työskennellä veden parissa?

Täytä alla yhteystietosi, niin saat lisätietoa ja tämän jälkeen voimme sopia online-treffit asian tiimoilta!

Viestin lähettäminen ei sido sinua yhtikäs mihinkään ystäväiseni! Saat vain lisätietoa ja voit sitten itse päättää miten haluat edetä vaiko mitenkään :)

VESI ON ELÄMÄ JA VEDESSÄ PIILEE IKIAIKAISET MYSTEERIT JA VIISAUS

Sinä, minä ja me kaikki ihmiset olemme suurelta osin vettä, ei siis ole yhdentekevää hyvinvoinnillemme millaista vettä juomme tai millaisessa vedessä kylvemme. Vettä on käytetty parantamiseen vuosituhansia, mutta sen muutosvoimaa ja syvällisempää merkitystä alkaa tiedekin vasta ymmärtää paremmin.

Jos haluat katsoa 20 min infovideon laitteesta joka minulla on päivittäiskäytössä, joka strukturoi ja puhdistaa veden jota juon, niin täytä yllä oleva kaavake niin pääset katsomaan sen.

Tämä on ollut heittämällä paras laiteinvestointi omaan ja perheeni hyvinvointiin jonka olen koskaan tehnyt ja nyt vuoden laitetta käytettyäni kerron siitä mielellään sinullekin, jos vesi-teema kiinnostaa!