Henkilökohtainen työskentely kanssani on sitoutumista omaan itseesi

 

Se on päätös olla täysin rehellinen itsellesi ja astua rohkeasti kohti muutosta, jonka olet pitkään jo ehkä tuntenut tarpeelliseksi, vaikket täysin tietäisi mitä se tarkoittaa. Se on päätös kohdata itsesi syvemmin kuin ehkä koskaan ennen ja sanoa kyllä muutokselle, joka kumpuaa sisältäsi.

Työskennellessäni kanssani emme silota pintaa, emmekä pyri luomaan täydellistä kuvaa näytettäväksi ulospäin. Kanssani pääset antautumaan sisäiselle työlle, todellisen itsesi äärelle. Ennen kaikkea avaudumme yhdessä kohtaamaan kaikki ne blokit, haasteet, tunteet, rajoitukset, jotka estävät sinua olemasta todellinen upea itsesi. Nämä värittävät yhteyden itseesi ja muihin tummilla väreillä ja pitävät sinut tilassa, jossa koet ja kohtaat elämässäsi haasteita, vastoinkäymisiä, tunnekuohuja ja toistuvia kaavoja. Tuomme valoon ne haastavimmatkin asiat, jotka vielä lymyävät sisäisen maailmasi kulisseissa, terveesti, turvallisesti ja tehokkaasti.

Haluatko kuulla salaisuuden? Et sitten kerro kenellekään! Sinussa on jo se kaikki mitä etsit. Kuulit oikein ja usko pois, vaikkei juuri nyt siltä tuntuisi. Toivottavasti tiedostatkin jo tämän, mutta viimeistään yhteisellä matkallamme tulet näkemään tämän omakohtaisesti ja löydät takaisin upean itsesi äärelle. Hyvä on, saat kertoa muillekin jos haluat :)

Olen saanut kunnian työskennellä tuhansien ihmisten kanssa urani aikana ja pääsen työkseni näkemään ihmeitä ja siksi rakastan sitä mitä teen. Kutsun ihmeiksi niitä uskomattomia muutoksia joita asiakkaissani näen ja tiedän kokemuksesta, että ei ole asiaa, josta ei voisi vapautua, jos on valmis sen kohtaamaan. Samaan aikaan vapautumista, tervehtymistä tai syvää muutosta en voi kenellekään luvata, koska minä en paranna tai muuta ketään, vaan olen kanssakulkijana ja tilanpitäjänä prosessissa,  joka asiakkaissani tapahtuu. Luvata voin vain tukea sinua tuolla matkalla kanssaeläen onnistumisiasi ja kannustaen koko sydämestäni sinua rikkomaan ne lasikatot, johon muutos on aiemmin saattanut tyssätä.

Työskentelen vain pidempiin kokonaisuuksiin sitoutuvien asiakkaiden kanssa, sillä haluan luoda tilan todelliselle muutokselle ja vaikka yhdessäkin tapaamisessa tapahtuu yleensä paljon, niin kokonaisvaltainen muutos ottaa aikansa luonnollisesti.

Jos olet valmis astumaan tälle huikealle matkalle kanssani, liity odotuslistalle ja kuulet heti kun matka on mahdollista aloittaa!

LIITY ODOTUSLISTALLE YKSILÖTYÖSKENTELYYN

KUULET ENSIMMÄISENÄ, KUN YKSILÖTYÖSKENTELY KANSSANI ON MAHDOLLISTA. LIITTYMINEN LISTALLE EI SIDO SINUA MIHINKÄÄN!

LIITY TRANSFORMAATION AALTOON JA KUULE ENSIMMÄISTEN JOUKOSSA PARHAISTA JUTUISTA OMAN POLKUSI TUEKSI

Liity uutiskirjeen tilaajaksi NYT

Mitä on tunnetyöskentely?

Koska minulla on tärkeää, että asiakkaani saavat kaipaamaansa muutosta ja apua tilanteeseen kuin tilanteeseen, tärkeimpänä työskentelymuotona käytän tunnetyöskentelyä. Tunnetyöskentely on tehokas ja turvallinen tapa kohdata ja itsesi ja integroida sisäisen työn matkaasi syvempiä tasoja. Työskentelyssä aktivoidaan niin keho kuin mieli ja tunteet ovat kuin portti syvälle sisimpääsi. Olet saattanut tiedostamattasi välttää läpi elämäsi kohtaamasta useita eri tunteita ja näiden tunnevälttelyiden takana piilevät avaimet sisäiseen rauhaan ja vapautumiseesi. Kohtaamalla nämä tunteet turvallisesti, tehokkaasti ja tilassa, jossa ne ovat vihdoin tervetulleita, kokemus voi olla kuin osia itsestäsi loksahtaisi ikään kuin paikoilleen, eheytyen kokonaiseksi.

Menetelmä, jota työskentelyssä sovellan on The Journey, eli Matkamenertelmä, joka on äärimmäisen syväluotaava tunneterapiamuoto, jonka avulla on mahdollista käsitellä erittäin tehokkaasti ja kokonaisvaltaisesti haasteet kuin haasteet, kohdata niiden tunneperäiset juurisyyt ja lakata kantamasta sitä mitä ei enää tarvitse.

Omalla polullani tämä työskentelymuoto on ollut kaikkein vaikuttavin ja tehokkain tapa kohdata ne kaikkein vaikeimmatkin sisäiset möröt ja päästä kosketuksiin ja muistaa taas se, kuka todella on.

Olen The Journey -menetelmän Suomen kouluttaja ja toiminnanjohtaja ja työskennellyt Journeyn parissa vuodesta 2015.

Lue lisää The Journeystä

MILLAINEN OLI ANTTI LAUNOSEN KOKEMUS JOURNEY-PROSESSISTA ELINAN KANSSA?

KATSO VÄÄRIJATTELIJA-PODCASTIN JAKSO KUULLAKSESI MITEN ANTTI LAUNONEN KOKI TYÖSKENTELYN KANSSANI

Liquid error: Nil location provided. Can't build URI.

Katso Joni Kukkosen kokemus Journey prosessoinnista

Instagramin Aamukahvilive-sarjassa haastattelin asiakastani Joni Kukkosta hänen kokemuksestaan yksilötyöskentelystä kanssani

MITÄ IHMISET SANOVAT?

“En usein jää sanattomaksi”

Kävin Elina Jaatisen luona The Journey- matkalla, enkä usein jää sanattomaksi. Elina ohjasi minua hellästi kysymyksillään aina syvemmälle ja auttoi palauttamaan kuvina mieleen sellaisia asioita, jotka olin kauan sitten haudannut. Itkun vallassa vietetty tuntien matka nuoruuteen, kaikkien tunteiden läpi, yllättävien muistojen läpi, kohti kirkasta vapautusta ja ahaa- elämystä yhden sanan ”velkataakka” muodossa oli vähintäänkin vaikuttava. Elinan luotsaama Journey sopii kaikille, jotka ovat valmiita katsomaan taaksepäin. Ei silmillä vaan tunteilla.

TARA LANGE

Kirjailija, valmentaja

“Prosessi oli erittäin onnistunut”

  Kävin hyvinvointivalmentaja ja Journey Practitioner Elina Jaatisen luona kokemassa Matkamenetelmän eli Journey-prosessin voiman. Sen avulla voidaan edistää niin henkistä kuin fyysistäkin hyvinvointia pureutumalla ongelmien juurisyihin, niin että muutos tapahtuu solutasolla asti. Prosessi oli erittäin onnistunut. Elina kannatteli tilannetta kauniisti ja minä pääsin kohtaamaan haasteeni, tunnustelemaan siihen liittyviä tunteita sekä harjoittelemaan irtipäästämistä ja anteeksiantoa. Elina on aivan ihana ja supertaitava, suosittelen!

KATRI SYVÄRINEN

Joogaohjaaja, kirjailija, valmentaja

“Elina piti upeasti tilaa”

Olen ollut ihan ammattinikin puolesta kiinnostunut The Journey eli Matka -nimisestä valmennus- tai terapiamuodosta jo pidempään. Jokaisen meistä kannattaisi käydä ainakin muutaman kerran eläessään jonkinlaisessa sisäisen tutkiskelun tapaamisessa, jotta ymmärtää, mistä on tehty ja voi murtaa pois tarpeettomia reaktiivisia käytösmalleja tai ahdistavia tuntemuksia. Elina Jaatinen piti upeasti tilaa ja souti ja huopasi sopivasti antaen minun olla vapaassa ilmentymisen tilassa. Kolme tuntia tuntui puolelta siitä ajasta, joten jokin erikoinen hypnoottinen juttu siinä syntyy. Iso suositus.

KIRSI SALO

Hyvinvointivalmentaja

Riitta, Turku

"Elinan taitavassa ohjauksessa olen saanut turvallisesti kohdata nekin osat itsestäni, joita olen pitkään vältellyt kohtaamasta. Elinan tapa ohjata on yhtä aikaa lämmin ja määrätietoinen. Kerta toisensa jälkeen hän on johdattanut minut lempeästi läpi suojapanssarini – sen huolella rakentamani ja kymmeniä vuosia mukana kantamani – tunteiden äärelle, jotka jossakin varhaisemman elämäni vaiheessa ovat olleet liian kipeitä tuntea. Näistä taakoista vapautuminen on luonut tilaa ja antanut ihan uudenlaista energiaa ja rohkeutta kulkea kohti aidosti itseni näköistä elämää. Suosittelen Elinaa koko sydämestäni ❤"

Matti, 41, Porvoo

"Matkaprosessi oli itselleni merkittävä kokemus. Burnoutin aiheuttaneet, syvällä olevat tunnesolmut tulivat pintaan ja tuntuivat aukeavan kuin itsestään. Merkittävintä oli uskaltaa kohdata omat suurimmat pelkoni ja mennä niiden "läpi" - katsoa mitä niiden takana on. Näin löysin myös perimmäiset syyt peloilleni: ymmärryksen mistä ne ovat syntyneet sekä vapautuksen niistä. Heti prosessin jälkeen olo oli todella helpottunut ja kevyt. Nyt useamman kuukauden kuluttua tunnen edelleen matkaprosessin vaikutuksen. Saan esimerkiksi yhä sen avaamien näkymien pohjalta uusia oivalluksia. Elina ohjasi koko prosessin läpi todella osaavasti, herkällä intuitiolla ja suurella ymmärryksellä ja sydämellä. Suosittelen Elinan ohjausta lämpimästi!"

Johanna, Helsinki

"Journey oli kokemuksena yhtä aikaa lempeä ja voimallinen. Asiat joita sisimmistäni nousi olivat yllättäviä, joskaan eivät kuitenkaan mitenkään vieraita. Elinan lämmin ja rauhallinen ohjaus loivat turvallisen tilan matkan kulkemiselle. Toivon, että jokainen ihminen saisi mahdollisuuden kokea jotain näin syvää ja kaunista."