PUTIIKISTA LÖYDÄT TÄRKEIMMÄT JUTUT KASVU- JA MUUTOSMATKASI TUEKSI!

Löydät kursseja online ja offline, löydät kirjat, webinaarit ja tallenteet, löydät retriitit ja muut tapahtumat maksuttomat ja maksuttomat jutut oman muutos- ja kasvumatkasi boostaamiseen!

MITÄ SAISI OLLA?

TULEVIA TAPAHTUMIA

Tunnetyöskentelyllä joulurauhaan -miniretriitti 16.12. klo 12-15 Tampereella

  TUNNETYÖSNENTELYLLÄ JOULURAUHAAN -MINIRETRIITTI_______ TERVETULOA MUKAAN LASKEUTUMAAN TODELLISEEN JOULURAUHAAN, LÖYTÄMÄÄN SE ITSESTÄSI TUNNETYÖSKENTELYN AVULLA. TÄMÄ KOLMETUNTINEN MINIRETRIITTI TARJOAA SINULLE MAHDOLLISUUDEN AVAUTUA TUNTEIDEN MAAILMAAN JA ANTAA SEN JOHDATTAA SISÄISEN RAUHAN ÄÄRELLE. TÄMÄ AINUTLAATUINEN TAPAHTUMA KUTSUU SINUT LÖYTÖRETKELLE LÄMPIMÄSSÄ HENGESSÄ, ANTAEN HENGÄHDYSTAUON ARJESTA JA JUHLAKAUDEN HUMUSTA. TEEMME TURVALLISESSA TILASSA VOIMAKKAITA HARJOITUKSIA, YKSIN JA YHDESSÄ KOKO RYHMÄN KESKEN, SEKÄ PIENEMMISSÄ RYHMISSÄ.   TEEMOINA RETRIITILLÄ OVAT SUKU- JA PERHESUHTEET, JOIDEN MERKITYS JOULUN AIKAAN SAATTAA OLLA KOROSTUNEENA JA TUODA ESIIN MYÖS MAHDOLLISIA HAASTEITA NÄISSÄ SUHTEISSA. MUTTA ENNEN KAIKKEA TEEMANA ON SUHDE ITSEESI JA SINULLA ONKIN MAHDOLLISUUS LÖYTÄÄ ENTISTÄKIN SYVEMPI YHTEYS OMAAN ITSEESI JA PÄÄSTÄÄ IRTI ASIOISTA, JOTKA OVAT SAATTANEET OLLA ESTEENÄ SISÄISEN RAUHAN KOKEMISELLE. ET TARVITSE AIEMPAA KOKEMUSTA TUNNETYÖSKENTELYSTÄ, VAIN AVOIMEN MIELEN JA SEIKKAILUHENKEÄ MATKALLE SISIMPÄÄSI. Retriitin emännöi Elina Jaatinen, joka on tunnetyöskentelyn pitkän linjan ammattilainen, tunneterapeutti, -kouluttaja ja syvästi transformatiivisen sisäisen työn fasilitoija, joka on työskennellyt tuhansien ihmisten kanssa uransa aikana. AIKA: LAUANTAI 16.12.2023 KLO 12-15 PAIKKA: SHEN GARDEN, Finlaysoninkuja 9 Kerros 4B, 33210 Tampere HINTA: NORMAALIHINTA 77€, AIKAISEN VARAAJAN HINTA MARRASKUUN LOPPUUN 47€ MUUTA: KAIKKI TARKEMPI INFO MITEN VALMISTAUTUA JA MITÄ OTTAA MUKAAN LÄHETETÄÄN MUKAAN ILMOITTAUTUNEILLE MAILITSE OLET HYVIN LÄMPIMÄSTI TERVETULLUT MUKAAN! NÄHDÄÄN 17.12.!  

€47,00 EUR

MALTTIA MALTTIA!

Putiikin hyllyjä täydennetään niin nopeasti kuin suinkin!

LIITTYMÄLLÄ TRANSFORMAATION AALTOON, ELI UUTISKIRJEENI TILAAJAKSI KUULET AINA ENSIMMÄISTEN JOUKOSSA UUSIMMISTA TUOTTEISTA, TAPAHTUMISTA, KURSSEISTA JA PÄÄSET HYÖDYNTÄMÄÄN MYÖS TUNTUVIMMAT EDUT!

Ei mitään höttöä, voit koska vain myös sanoa heipat tilaukselle, jos niin haluat!