ELINASTA SANOTTUA

“Elinan kanssa on helppo työskennellä”

"Elina on useana vuonna ohjannut Magnesia Festivalilla syvästi transformoivia workshopeja täysille saleille, jotka ovat keränneet erinomaista palautetta. Elinan kanssa on aina helppo työskennellä ja hänen panoksensa tapahtumien hengen luomiseen ulottuu laajasti myös oman tontin ulkopuolelle."

MARI RASIMUS

Toimitusjohtaja, Magnesia Festival

“Kiitos siitä kuka olet”

 "Olen tuntenut Elinan jo vuosia ja olemme työskennelleet yhdessä useita kertoja henkistä kasvua käsittelevissä koulutuksissa ja työpajoissa. Elina on ystävänä lämmin, helposti lähestyttävä, luotettava ja sydämellinen. Työssään hän on erittäin ammattimainen ja todella osaa sen mitä tekee. Tämä jo itsessään luo hänen ympärilleen turvallisen ilmapiirin, jossa ihmisen on helppo rentoutua. Elinan läsnäolo ja sydämellisyys avaa hienon tilan, jossa ihminen voi laskeutua tärkeiden ja syvällisten teemojen, sekä ennenkaikkea itsensä ja tunteidensa äärelle.

Itselleni yhtenä erityisenä asiana ystävyydessä ja yhteistyössä Elinan kanssa on ollut hänen todella hyvä huumorintaju, joka on erittäin tervetullutta tänne suomalaiseen kulttuuriin. Se tuo syvällisiin teemoihin mukanaan sopivan ripauksen naurua ja keveyttä. Kiitos Elina kaikesta mitä teet ja ennenkaikkea siitä kuka olet."  ❤

SAMULI PERÄLÄ

Henkisen kasvun ohjaaja ja hoitaja

“Prosessi oli erittäin onnistunut”

  Kävin hyvinvointivalmentaja ja Journey Practitioner Elina Jaatisen luona kokemassa Matkamenetelmän eli Journey-prosessin voiman. Sen avulla voidaan edistää niin henkistä kuin fyysistäkin hyvinvointia pureutumalla ongelmien juurisyihin, niin että muutos tapahtuu solutasolla asti. Prosessi oli erittäin onnistunut. Elina kannatteli tilannetta kauniisti ja minä pääsin kohtaamaan haasteeni, tunnustelemaan siihen liittyviä tunteita sekä harjoittelemaan irtipäästämistä ja anteeksiantoa. Elina on aivan ihana ja supertaitava, suosittelen!

KATRI SYVÄRINEN

Joogaohjaaja, kirjailija, valmentaja

“Elina piti upeasti tilaa”

Olen ollut ihan ammattinikin puolesta kiinnostunut The Journey eli Matka -nimisestä valmennus- tai terapiamuodosta jo pidempään. Jokaisen meistä kannattaisi käydä ainakin muutaman kerran eläessään jonkinlaisessa sisäisen tutkiskelun tapaamisessa, jotta ymmärtää, mistä on tehty ja voi murtaa pois tarpeettomia reaktiivisia käytösmalleja tai ahdistavia tuntemuksia. Elina Jaatinen piti upeasti tilaa ja souti ja huopasi sopivasti antaen minun olla vapaassa ilmentymisen tilassa. Kolme tuntia tuntui puolelta siitä ajasta, joten jokin erikoinen hypnoottinen juttu siinä syntyy. Iso suositus.

KIRSI SALO

Hyvinvointivalmentaja

“Todellista muutosta parempaan.”

Juonsin 2019 Work Goes Happy -työhyvinvointitapahtumaa, missä Elina piti puheenvuoron. Ja pitkin sellaisen puheenvuoron, etten voinut kuin syväkuunnella jokaisen sanan huuli pyöreänä. Olen työskennellyt vuosia hyvinvointialalla ja intensiivisisesti ”diippaillut” eri hyvinvointigenreihin. Jos jotain olen oppinut, niin sen, että hyvinvointialalla on paljon ”uimaopettajia”, jotka eivät itse pysy pinnalla. Elina ei ole yksi heistä. Elina kannusti puheenvuorossaan kuulijoita kohtaamaan tunteita pakenemisen sijaan ja koko Elinan rauhallisen itsevarma olemus huokui, että hän on tunteensa kohdannut. Elina ei ole valinnut hyvinvointiscenen helpointa polkua, koska hän ei ole tullut silittelemään päitä, vaan kertoo asiat joiden avulla ihminen voi saada aikaan todellisen muutoksen parempaan, hetken helpotuksen sijasta. Todellisen muutoksen tekeminen käytännössä voi olla haastavaa, epämiellyttävää ja jopa pelottavaa. Silti Elina saa kuulijan vakuuttuneeksi, että on aika lopettaa lymyily, satuloida ratsu ja laukata miekka tanassa kohti satapäistä Hydraa, joka vartio elämäsi suurinta aarretta. Mielenrauhaa. Todellisen itsen löytämistä ja ihmisyyden aikuisuuteen siirtymistä.

KIMMO ARO

Juontaja, Work Goes Happy 2019, Oopperatalo

“En usein jää sanattomaksi”

Kävin Elina Jaatisen luona The Journey- matkalla, enkä usein jää sanattomaksi. Elina ohjasi minua hellästi kysymyksillään aina syvemmälle ja auttoi palauttamaan kuvina mieleen sellaisia asioita, jotka olin kauan sitten haudannut. Itkun vallassa vietetty tuntien matka nuoruuteen, kaikkien tunteiden läpi, yllättävien muistojen läpi, kohti kirkasta vapautusta ja ahaa- elämystä yhden sanan ”velkataakka” muodossa oli vähintäänkin vaikuttava. Elinan luotsaama Journey sopii kaikille, jotka ovat valmiita katsomaan taaksepäin. Ei silmillä vaan tunteilla.

TARA LANGE

Kirjailija, valmentaja

MILLAINEN OLI ANTTI LAUNOSEN KOKEMUS JOURNEY-PROSESSISTA ELINAN KANSSA?

KATSO VÄÄRIJATTELIJA-PODCASTIN JAKSO KUULLAKSESI MITEN ANTTI LAUNONEN KOKI TYÖSKENTELYN KANSSANI

Liquid error: Nil location provided. Can't build URI.

Emmi Jansson

”Koin Elinan työpajat, Omassa voimassa, sekä Syvä matka sisimpääsi, ensimmäisen kerran Natural High Healing Festivaleilla. Valmentaja minussa hykerteli onnesta ja tyytyväisyydestä Elinan työpajojen jälkeen. Elinan tavassa vetää työpajoja yhdistyy ihmeellisellä tavalla energisyys ja rauha. Elinan käsissä on turvallista tutkia omaa mennyttä polkua ja sen luomia kerrostumia mielessä ja kehossa. Elinan työpajoissa on turvallista kokea tunteita laidasta laitaan, aktivoitua ja rauhoittua. Kaikki tunteet ovat sallittuja, eikä mitään tarvitse häpeillä. Elina kannattelee taitavasti koko monen sadan hengen porukkaa. Elinan valmennustapa on toimiva yhdistelmä innostavuutta, päättäväistä loogisuutta ja lempeää empaattisuutta. Rautaisestakaan ammattitaidosta huolimatta Elina ei tee työpajoissa itsestään staraa, vaan todellisen staran tavoin kuin huomaamattaan tarjoilee ihmisille vahvoja kokemuksia, jotka usein muuttavat koko elämän suunnan yhden illan aikana.”

Riitta, Turku

"Elinan taitavassa ohjauksessa olen saanut turvallisesti kohdata nekin osat itsestäni, joita olen pitkään vältellyt kohtaamasta. Elinan tapa ohjata on yhtä aikaa lämmin ja määrätietoinen. Kerta toisensa jälkeen hän on johdattanut minut lempeästi läpi suojapanssarini – sen huolella rakentamani ja kymmeniä vuosia mukana kantamani – tunteiden äärelle, jotka jossakin varhaisemman elämäni vaiheessa ovat olleet liian kipeitä tuntea. Näistä taakoista vapautuminen on luonut tilaa ja antanut ihan uudenlaista energiaa ja rohkeutta kulkea kohti aidosti itseni näköistä elämää. Suosittelen Elinaa koko sydämestäni ❤"

Ann-Mari Ollikainen

 

"Kiitos huikean upeasta vkonlopusta! Kiitos Elinalle ihanan avoimesta ja sallivasta ilmapiiristä ❤️ Oon varmaan ikuisesti kiitollinen Elinalle tästä vkonlopusta. Tämä vkonloppu vapautti niin paljon ja antoi myös aivan uudenlaisen tekniikan ja lähestymistavan, jonka uskon muuttavan paljon minun elämässäni. Ja uskallan näin sanoa vaikka tämä varmasti olikin vasta pintaraapaisu Joyrneyhin ❤️. Mutta jo tällä vkonlopulla on massiivinen vaikutus ja mikä fiilis mulla onkaan 💎. Sanat ei riitä, mutta kiitos ❤️ . Olen myös kiinnostunut jatkamaan minun joyrney matkaani eteenpäin, että tullaan kyllä varmasti jatkossakin tapaamaan ❤️ Ja kiitos myös trainereille ja koko retriitti ryhmälle ❤️ Ja mun pareille of course! 🙏❤️😘"

Palaute Journey Intensiivi- retriitin jälkeen

Katso Joni Kukkosen kokemus Journey prosessoinnista

Instagramin Aamukahvilive-sarjassa haastattelin asiakastani Joni Kukkosta hänen kokemuksestaan yksilötyöskentelystä kanssani

Osallistuja, Nouse omaan voimaasi -päiväretriitti

" Parasta retriitillä oli uudet raikkaat harjoitukset, jotka olivat minulle ihan uusia. Ryhmädynamiikka toimi hyvin, vaikka meitä olikin paljon. 

Mielenkiinto tietää lisää heräsi. Ihana paikka ja tila, ihanat osaavat ohjaajat "

 

Vuosijäsen, Omassa voimassa -yhteisö

"tiedän sinun olevan ihan huippu tässä oman voiman valjastamisessa ja tunneterapiassa, osaat kuunnella ja antaa tilaa ja silti vahvasti johdattaa kohti parantumista. Toiseksi, omassa voimassa oleminen ja hyvinvointi nousee päivä päivältä vain tärkeämmäksi itselle ja tuntui että olen tullut oikeaan paikkaan ja tämä on minua varten. Tunsin jännitystä, suurta lämpöä ja rakkautta ja sellaista pakahtumisen tunnetta ja halua itkeä (sellainen odotus on vihdoin ohi)  helpotuksen kyyneleitä."

 

Osallistuja, Päivä yhteydelle Jaatisen ja Launosen kanssa -päiväretriitti

"Kiitos voimauttavasta päivästä. Tuntuu,että tämän kokemuksen avulla uskalla jälleen sosiaalisiin kohtaamisiin. tuli tunne,että kyllä olen tämän kaiken arvoinen. Kaikki läsnäolijatkin olivat niin vilpittömän antautuneita kohtaamisiin. Tänäänkin on noussut vielä tunteita käsiteltäväksi ja olen siitä kiitollinen. Harjoitteet olivat myös hyvin sallivia eikä pakottavia. Olen todella kiitollinen tästä kokemuksesta,että järjestitte tämän. Tulen uudestaan."  

 

Johanna, Helsinki

Journey oli kokemuksena yhtä aikaa lempeä ja voimallinen. Asiat joita sisimmistäni nousi olivat yllättäviä, joskaan eivät kuitenkaan mitenkään vieraita. Elinan lämmin ja rauhallinen ohjaus loivat turvallisen tilan matkan kulkemiselle. Toivon, että jokainen ihminen saisi mahdollisuuden kokea jotain näin syvää ja kaunista.

 

Matti 41, Porvoo

Matkaprosessi oli itselleni merkittävä kokemus. Burnoutin aiheuttaneet, syvällä olevat tunnesolmut tulivat pintaan ja tuntuivat aukeavan kuin itsestään. Merkittävintä oli uskaltaa kohdata omat suurimmat pelkoni ja mennä niiden "läpi" - katsoa mitä niiden takana on. Näin löysin myös perimmäiset syyt peloilleni: ymmärryksen mistä ne ovat syntyneet sekä vapautuksen niistä. Heti prosessin jälkeen olo oli todella helpottunut ja kevyt. Nyt useamman kuukauden kuluttua tunnen edelleen matkaprosessin vaikutuksen. Saan esimerkiksi yhä sen avaamien näkymien pohjalta uusia oivalluksia. Elina ohjasi koko prosessin läpi todella osaavasti, herkällä intuitiolla ja suurella ymmärryksellä ja sydämellä. Suosittelen Elinan ohjausta lämpimästi!

Äiti, 43, Espoo

Journey-terapia toi helpotusta tunnemyrskyissään rimpuilevalle esiteinille. Lapselle kokemus tuntui olevan mielenkiintoinen sadunomainen retki, jonka aikana syvemmälle tietoisuuteen upposi kuin huomaamatta elämäniloa ja jopa empatiaa. Lapsi hakeutuu nyt määrätietoisemmin kohti hyviä hetkiä ja hyviä fiiliksiä. Kiukku ohitetaan nopeammin ja hyviä ja huonoja fiiliksiä tuottavien asioiden havannointi on selvästi parantunut. Terapia ja sen vaikutus tuntuu olevan lapselle itselleen melko huomaamaton prosessi, mutta lähellä oleva aikuinen voi havaita lapsessa jopa hyvinkin ison positiivisen muutoksen terapian jälkeisinä päivinä. Isot kiitokset ihanalle Elinalle.