Kenen odotat pelastavan sinut?

bali guru henkinenkasvu matkustus muutos omanvoimanpolku omassavoimassa omavoima sisäinentyö Feb 24, 2024
 
 

Tarina oman voiman löytämisen polulta - Bali edition ☀️

 
Käänteentekevä kokemus  omalla matkallani ja aidon sisäisen voimani ymmärtämisen polulla. Kuuntele tarina  vuodelta 2013.
 
Mistä sinä etsit vastauksia tai mitä odotat tapahtuvan haasteellissa tilanteessa? Koetko itselläsi olevan mahdollisuutta muuttaa tilannetta tai edes vaikuttaa siihen? 
 
Itse huomasin tämän kokemuksen myötä, että olin odottanut jonkun itseni ulkopuolisen ”pelastavan minut” ja ajatus siitä että voisinkin itse vaikuttaa asioihin oli karmiva, sillä se tarkoitti myös sitä että jouduin ottamaan vastuun sisäisestä kaaoksestani. Pelottavaksi sen teki se, että vaikka olin jo vuonna 2009 aloittanut life coach -koulutuksen ja saarnannut positiivisen ajattelun mahtavuudesta joitain vuosia, löysin itseni tilanteesta, jossa olin hädissäni, avuton ja mitkään mielen tason työkalut joita minulla tuolloin oli, eivät tuntuneet kuin laastareilta, vaikka hyviä työkaluja olivatkin. 
 
Tilanne jossa olin nostatti niin paljon erinäisiä tunteita ja käsittelemättömiä asioita pintaan, etten tiennyt mitä niille tehdä. Halusin vain jonkun (muun) muuttavan tilanteen muuksi. En tuolloin tiennyt tunnetyöskentelystä mitään, enkä ymmärtänyt miten päästä asioiden juurisyihin käsiksi. 
 
Se että etsin pelastusta muualta antoi mahdollisuuden pysyä alitajuisesti tutussa ja turvallisessa uhrimoodissa ja siten syyttää kaikkea ja kaikkia itseni ulkopuolella kun kaaos sisälläni vain jatkui. 
 
Ymmärrettyäni syvästi itse (kai ne vuosien opit eri kursseilta, kirjoista yms. vihdoin samalla loksahtivat tajuntaan), että kukaan muu ei minua voi pelastaa. Auttaa ja opastaa kyllä, mutta itse on otettava vastuu siitä sisäisestä kaaoksesta joka sisälläni velloi, vaikken tuolloin ymmärtänyt miten lähteä vyyhtiä purkamaan. Vastuun mukana kun lahjana tulee oma voima ja tuolloin otin haparoivia ensiaskeleita aidosti sen kokemiseen. 
 
Tänä päivänäkään en vielä  käsitä tuon kummallisen päivän tapahtumia Balilla ja välillä tuntuukin, että tipahdin johonkin rinnakkaistodellisuuteen, jossa ravintolan tilalla olikin meditaatiokoulu tms. josta sitten lähti lumipalloefekti vyörymään. Tuntuu, että koko päivä oli upeasti orkestroitu kosminen vitsi, joka minun täytyi kokea saadakseni tämän opetuksen. 
 
Mitä tarina tai tämä teema herättää? Jaa!

Lue lisää Elinasta

LUE LISÄÄ

Liity transformaation aaltoon! Tilaa uutiskirje, niin pysytään yhteydessä!

 

Vain parhaat jutut, ei mitään turhaa ja milloin vain voit sanoa heipat, jos siltä tuntuu!