Harjoitus: seuraavalle tasolle

harjoitukset journeyintensive lifeinspiration muutos seuraavataso tunnetyöskentely tunteet Jan 20, 2024
 
Onko sulla elämässä jokin asia tai päätös joka jännittää ja jonka tekemistä välttelet kovasti? Tämän super nopean harjoituksen aikana saatat saada perspektiiviä tilanteeseen ja ehkä jopa vipuvoimaa tehdä se ”juttu”, mikä juuri nyt pelottaa. 😱
 
Elämässä tulee paljon tilanteita joissa meidän sisäinen maailma huutaa EIIIIIII!!!! Voi olla että tämä on viesti siitä, että tämä on väärä suunta. Mutta paljon useammin kyse on muutoksen pelosta ja jännityksestä astua uuteen. Kaikki uskomuksemme siitä ettemme osaa, pysty, pärjää, huutavat kilpaa varoituksen sanoja, pyrkien pitämään sinut totutussa tutussa ja turvallisessa.
 
Etenkin suuret päätökset saattavat jännittää valtavasti, koska emme tiedä mitä päätöksen tuolla puolen on. Saattaa jopa olla niin,  että tämänhetkinen tilanne on puhdasta helvettiä, mutta niin tuttua kaikkine kipuineen, että on tuskaisempaa tehdä päätös muutoksesta, kuin pysyä tuossa tutussa kauheudessa. 🤯
 
Mutta muistatko kaikki ne kerrat elämässäsi kun teit sen päätöksen joka jännitti? Kuinka huomasitkin, että pärjäät ja pystyt? Ja kuinka nyt katsoen taaksepäin et välttämättä ymmärrä miten et tehnyt päätöstä aiemmin? 
Laajenemme ja kasvamme koko ajan. Ja jokaisen haastavan jutun tehtyäni kapasiteetti tehdä vieläkin ehkä suurempia tai haastavampia juttuja lisääntyy. 
 
❓❓❓
 
Mikä on se päätös jonka tekemistä olet vältellyt jo liian pitkään?
 
❓❓❓
 
Jos kaipaat apua päätöksen nostattamien haastavien tunteiden kanssa, liity seuraamme Journey Intensiiviin 26.-28.1. ja saat mahdollisuuden kohdata ne kaikki terveesti ja syvästi ja päätös on siten helppo tehdä selkeydestä käsin tämän jälkeen. 

Lue lisää Elinasta

LUE LISÄÄ

Liity transformaation aaltoon! Tilaa uutiskirje, niin pysytään yhteydessä!

 

Vain parhaat jutut, ei mitään turhaa ja milloin vain voit sanoa heipat, jos siltä tuntuu!