Autenttinen brändi ja aito sisäinen voima -retriitti -varausmaksu

Ilmoittaudu mukaan retriittikokonaisuuteen varmistamalla paikkasi varausmaksun maksamalla!

Retriittikokonaisuuteen kuuluu:

  • Mahdollisuus kirkastaa autenttinen brädisi ja löytää aito sisäinen voimasi
  • Esitapaaminen ja ennakkotehtävät
  • Kahden alansa pitkän linjan huippuammattilaisen ohjaus luoden huikean ja laajan sisäisen ja ulkoisen kokonaisuuden
  • Vaikuttava ja ikimuistoinen retriittiviikonloppu upeissa puitteissa
  • Turvallinen ja kannustava ympäristö syvän sisäisen työn tekemiseen

Aikaisen varaajan hinta 31.10.2024 mennessä paikkansa varanneille vain 549 euroa!

Varausmaksu 150 euroa/hlö (sis. alv) maksetaan varausvaiheessa. Loppusummasta lähetetään lasku, jonka eräpäivä on kaksi viikkoa ennen retriittiä. Tuomiston kartano laskuttaa sinulta majoituksen ja ylläpidon osuuden 280€ viikkoa ennen retriittiä.

Hinta sisältää arvonlisäveron (majoitus 10 %, ateriat 14 %, ohjelma 24 %)

Paikkoja on rajoitetusti! Retriitti toteutetaan, jos 28.2.2024 mennessä ilmoittautuneita on vähintään 10. 

Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautuessasi sitoudut noudattamaan sopimus- ja peruutusehtoja. Mikäli joudut kuitenkin peruuttamaan osallistumisen, on peruutus tehtävä kirjallisesti sähköpostilla osoitteeseen elinajaatinen (at) me.com.

Mikäli peruutus tapahtuu vähintään 30 pv ennen tapahtumaa, veloitamme ennakkomaksun 150 €. Jos peruutus tapahtuu alle 30 pv ennen retriitin alkua, veloitamme koko retriitin hinnan. Halutessasi luovuttaa paikan toiselle osallistujalle ilman lisäkustannusta sopimalla asiasta järjestäjän kanssa.

Pidätämme oikeudet aikataulujen ja ohjelman muutokselle. Retriitin järjestäjällä on oikeus perua tapahtuma ylivoimaisen esteen sattuessa tai mikäli minimiosallistujamäärä 10 ei toteudu. Retriitin järjestäjä ei vastaa mahdollisista osallistujan muista kuluista (esim. matkakulut) peruutustilanteessa.

Vakuutus

Huomioithan, että osallistujia ei ole vakuutettu retriitin järjestäjien tai Tuomiston kartanon puolesta. Suosittelemme kaikille matkavakuutuksen ottamista mahdollisten äkillisten esteiden tai sairastapausten johdosta. Ammattitaitoiset ohjaajat huolehtivat sinusta, mutta osallistut retriitin ohjelmaan ja harjoituksiin omalla vastuullasi.

 

€150,00 EUR